Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A slăbit 18 kilograme cu APĂ caldă – Dieta garantată de o farmacistă japoneză

Publicat:

Aceasta dieta a fost creata de farmacista , din Osaka, pentru sotul ei, , generand isterie in randul utilizatorilor unei retele de socializare din Japonia. Dieta presupune sa mananci o banana la micul dejun si sa bei apa calduta pe tot parcursul zilei. Rezultatele incep sa se vada dupa primele doua saptamani. Ai voie sa mananci mai mult de o banana la micul dejun, insa nu abuza! Daca nu poti consuma banane din diverse motive, poti opta pentru oricare alt fruct. Daca simti ca nu te-ai saturat, asteapta 15 minute, dupa care poti manca orice doresti, dar alege portii…

Citeste articolul mai departe pe jurnalmm.ro…  

Sursa articol: jurnalmm.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta ușoara de salata cu somon și avocado. Ce sa mananci sanatos la micul dejun. O gatești in cateva minute

22:55, 31.03.2024 - Micul dejun este cea mai importanta masa a zilei. Trebuie sa fie sanatoasa și sa aiba multe proteine, cat pentru o zi intreaga. Daca ești in pana de idei, rețeta de salata cu somon și avocado este alegerea ideala. Este gata in cateva minute și este delicioasa!

Star Matinal. Cum se menține Francisca, iubita lui TJ Miles, dupa ce a slabit peste 20 de kilograme. Nu crede in diete: „Traim ca niște oameni normali”

12:45, 20.03.2024 - Francisca a reușit sa slabeasca 20 de kilograme, iar de cand a trecut printr-o transformare radicala, bruneta este mult mai atenta la alimentație. Nici sportul nu lipsește din activitațile ei zilnice.

Cand ar trebui sa mananci micul-dejun și cina pentru a scapa de grasimea de pe burta, conform unui medic

17:25, 04.03.2024 - Nu este deloc ușor sa scapi de grasimea de pe burta, insa daca iei in considerare sfatul oferit de un medic din Florida ți-ai putea face calatoria catre un abdomen mai plat mult mai ușoara.

Dieta lui Kate Middleton. Cum arata micul dejun, pranzul și cina!

10:40, 28.02.2024 - Dieta lui Kate Middleton. Cum arata micul dejun, pranzul și cina! Kate Middleton se poate lauda cu o silueta de top model, cu toate ca are 42 de ani și deja 3 nașteri la activ. Trupul ca tras prin inel se datoreaza insa sportului pe care Prințesa de Wales il practica de obicei cu regularitate. Totodata,…

Ce dieta a ajutat-o pe Cristina Spatar sa slabeasca 17 kilograme. Artista a urmat un plan alimentar strict

16:41, 01.02.2024 - Cristina Spatar se mandrește cu o silueta de invidiat, insa puțini știu ca o dieta a ajutat-o sa slabeasca 17 kilograme și sa ajunga la formele dorite. Artista a dezvaluit, pas cu pas, planul alimentar de care a ținut cont.

Dieta minune cu ajutorul careia Catalin Crișan a slabit 30 de kilograme in doua luni. La ce alimente a renunțat artistul

14:10, 30.01.2024 - In ultima vreme, Catalin Crișan nu a trecut prin cele mai bune momente din viața lui. Amintim ca acesta a fost nevoit sa se opereze de urgența, in urma intervenției. Iata care este dieta minune cu ajutorul careia Catalin Crișan a resuit sa slabeasca 30 de kilograme in doua luni!


Ce parere ai despre aceasta stire?