Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A renuntat la straiele tiganesti si a aparut asa la plaja! Cum arata ANCA DE LA STREHAIA in costum de baie

Publicat:

Anca, sotia lui Leo de la Strehaia, renunta la straiele tiganesti atunci cand vrea sa se distreze.

Anca de la Strehaia e foarte fericita atunci cand se afla in prezenta sotului ei, Leo, chiar daca el i-a fost de multe ori infidel.

In imagini o puteti vedea pe Anca de la Strehaia in costum de baie, in timp ce se distreaza alaturi de partenerul ei de viata. Cu toate ca nu are o silueta perfecta, Anca nu se sfieste sa renunte la haine.

Citeste articolul mai departe pe bzc.ro…  

Sursa articol: bzc.ro


Stiri pe aceeasi tema

Plaja din Grigorescu a starnit discuții aprinse: „Doar mie mi se pare deplasat sa stea lumea la plaja, in costum de baie, in mijlocul orașului?”

12:31, 22.04.2024 - Postarea unui clujean pe o platforma de socializare a starnit discuții aprinse. Zilele trecute primarul i-a invitat pe clujeni sa se bucure de plaja urbana din cartierul Grigorescu, insa se pare ca unor locuitori ai orașului ideea li se pare „puțin deplasata”.„Doar mie mi se pare puțin deplasat, sa…

Adelina Pestrițu a aparut intr-o bluza decoltata, dupa ce a renunțat la implantul mamar. Cum arata dupa operația suferita

15:45, 11.03.2024 - Adelina Pestrițu a surprins cu cea mai recenta apariție a ei, dupa ce a renunțat la implantul mamar. Deși e intr-o perioada de recuperare, vedeta cu aproape doua milioane de urmaritori pe Instagram e foarte activa. In urma cu cateva saptamani s-a aflat ca Adelina Pestrițu a renunțat la implantul mamar.…

Fenomen ciudat pe plaja din Mamaia! Ce a aparut la malul marii. Cum explica specialiștii / FOTO

13:50, 11.03.2024 - Un fenomen ciudat a avut loc pe plaja din Mamaia! Specialiștii au explicat exact despre ce este vorba și au transmis ca nu ar trebui sa existe motive de ingrjorare. Iata ce a aparut la malul marii!

Epava misterioasa a unei corabii scufundate acum sute de ani a aparut peste noapte pe o plaja din Newfoundland

08:05, 31.01.2024 - Locuitorii unei mici așezari de coasta din Newfoundland, o insula din nordul-estul Canadei, au ramas surprinși și foarte entuziasmați de apariția brusca și misterioasa a unei epave vechi de sute de ani pe o plaja din apropiere, scrie The Guardian.


Ce parere ai despre aceasta stire?