Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

"A naibii dragoste" pentru Antena 1, la 22 de ani! Horia Brenciu, show de zile mari

Publicat:

 Petrecerea de 22 de ani ar dura alți 22 daca l-am lasat pe maestrul sa ne cânte și sa ne încânte cât ar vrea. A facut cam zece minute, astazi, la "Neatza cu Razvan și Dani", când toata suflarea artiștilor a sarbatorit aniversarea Antenei 1.

Desigur, al nostru Horia a facut un show cum numai el știe, live, alaturi de HB Orchestra. Un adevarat showman, așa cum îl știm cu toții de la X Factor, Brenciu a urat de bine marii familii din care și el face parte. 

Horia, ne bucuram ca ne însenizezi fiecare zi! 

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in platou. Asistenta TV i-a amuzat pe colegii ei: „Pana nu de mult...”

08:50, 21.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ramona Olaru are glumele la ea și in fiecare zi spune cate un banc in emisiune Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Iata ce gluma a spus asistenta TV in aceasta dimineața! Ea a reușit sa-i amuze pe colegii ei de breasla și pe telespectatori.

Emma de la ZU și Tavi Colen, apariție rara la TV, in calitate de cuplu. Cum a inceput povestea lor de dragoste

22:35, 01.03.2024 - Prezenți in platoul de la Neatza cu Razvan și Dani, in ediția din 1 Martie 2024, Emma de la ZU și Tavi Colen au facut dezvaluiri inedite despre viața lor de cuplu. Deși cei doi și-au ținut relația departe de ochii curișilor, au bifat o apariție rara la TV, in calitate de cuplu.

Neatza cu Razvan și Dani. Emma Ștefan și Tavi Colen, poveste de dragoste ca in filme! Cei doi și-au adus aminte de inceputul relației lor / VIDEO

12:35, 01.03.2024 - Emma Ștefan și Tavi Colen au venit in platoul emisiunii Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1 și au vorbit despre relația lor. Cei doi au o poveste de dragoste ca in filme și sunt impreuna de 14 ani! In cadrul emisiunii, aceștia și-au adus aminte de inceputul relației frumoase de iubire pe care o…

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma despre babele din luna martie: „Privind catre varsta pe care...”

09:10, 01.03.2024 - Ramona Olaru spune zilnic glume in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. In aceasta dimineața, asistenta TV a spus un banc despre babele din luna martie. Vedeta i-a amuzat pe colegii ei și cu siguranța și pe telespectatori.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru și Mihai Zmarandescu, antrenament de kickboxing in platou: „A avut determinarea...” / VIDEO

14:51, 27.02.2024 - Ramona Olaru s-a apucat de un sport foarte interesant. In ediția de astazi a emisiunii neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1, asistenta TV și Mihai Zmarandescu au facut un antrenament de kickboxing in platou. Iata cum s-au descurcat cei doi!

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma despre luna iubirii. Ce a transmis asistenta TV: „Va rog frumos...”

08:40, 06.02.2024 - Februarie este luna iubirii, iar Ramona Olaru s-a legat de asta și a facut o gluma in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Iata ce a transmis asistenta TV in aceasta dimineața!

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in emisiune. Ce banc a spus asistenta TV: „De curand m-am...”

08:35, 01.02.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ramona Olaru spune zilnic glume in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Asistenta TV reușește mereu sa le aduca zambetul pe buze colegilor ei, dar și telespectatorilor.

Cum a inceput relația dintre Oana Matache și Radu Siffredi. Și-a cunoscut iubitul cand inca era casatorita

16:55, 29.01.2024 - Oana Matache și Radu Siffredi formeaza un cuplu de aproximativ un an, iar relația lor a starnit multe controverse la inceput. Cuplul a povestit cum s-a cunoscut, dar și cum a inceput povestea lor de dragoste.„Power Couple Romania – La bine și la greu”, show-ul care redefinește relația de cuplu, incepe…


Ce parere ai despre aceasta stire?