Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A murit o legenda a cinematografiei franceze. Faimoasa actriţă avea vârsta de 100 de ani

Publicat:

, actrița franceza care a jucat in peste 100 de filme in decursul a opt decenii, a incetat din viața. Partenerul ei de viața, a declarat pentru AFP ca actrița care a implinit 100 de ani in luna mai, a murit in locuința sa din Bois-le-Roi, Franța.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

O eleva in varsta de 14 ani a murit in urma unui stop cardiac, dupa un atac cu cutitul langa o scoala din Franța

14:35, 19.04.2024 - O adolescenta de 14 ani a decedat in urma unui stop cardiac in timp ce liceul sau era in izolare in urma unui atac cu cutitul petrecut joi intr-o scoala din apropiere intr-o comuna la nord de Strasbourg, in estul Frantei, relateaza AFP.

Ea este Betina, mama in varsta de 32 de ani care a murit la Spitalul Județean din Sibiu: ”A luptat pentru viața ei pana in ultima clipa” / FOTO

11:15, 09.04.2024 - In cursul zilei de ieri, un nou caz a șocat Romania! O tanara mamica s-a stins din viața la doar cateva zile dupa ce și-a adus bebelușul pe lume. Betina a murit pe un pat de spital in Sibiu.

A murit cel mai batran om din lume! Venezueleanul Juan Vicente Perez Mora s-a stins din viața la varsta de 114 ani

11:40, 03.04.2024 - Este o veste trista in lume! A murit cel mai batran om din lume! Venezueleanul Juan Vicente Perez Mora s-a stins din viața la varsta de 114 ani. El a murit marți, pe data de 2 aprilie 2024. Iata cine a fost Juan Vicente Perez Mora, dar și ce se știe despre el!

Doliu in familia Clejanilor. A murit tatal lui Ionița, Marin Manole. Barbatul s-a stins din viața la varsta de 82 de ani

16:35, 01.04.2024 - Ionița de la Clejani trece prin momente dureroase. Tatal sau, Marin Manole, s-a stins din viața la varsta de 82 de ani. Barbatul a fost o figura cunoscuta in lumea muzicii, bucurandu-se de succes și in țara, dar și in strainatate.

A murit cantarețul George Nicolescu la varsta de 74 de ani

12:41, 26.03.2024 - A murit cantarețul George Nicolescu la varsta de 74 de ani Cantautorul George Nicolescu, cunoscut pentru melodia “Eternitate”, a murit la varsta de 74 de ani, a anuntat Andrei Paunescu pe Facebook.  “S-a stins George Nicolescu. Familia ramasa aici mi-a permis sa va dau vestea. Abia implinise 74 de ani…

A murit „parintele” metroului din București. Octavian Udriște s-a stins din viața la varsta de 88 de ani / FOTO

10:50, 13.02.2024 - S-a stins din viața Octavian Udriște, cel caruia i se mai spunea și „parintele” metroului din București. Unul dintre cei mai importanți ingineri romani din domeniul cailor ferate a murit la varsta de 88 de ani.

Chita Rivera, legenda a teatrului muzical și caștigatoare a Premiilor Tony, a murit la varsta de 91 de ani

13:46, 31.01.2024 - Actrița a devenit renumita mai ales pentru rolul Anitei din „West Side Story”. Chita Rivera, a incantat generații și a devenit prima femeie hispanica recompensata cu prețioasa distincție Kennedy Center Honor.

A murit Yogi, cel mai in varsta urs brun din Romania. Mai mult de jumatate din viața și-a petrecut-o in captivitate

13:20, 29.01.2024 - " Veteranul de varsta al Sanctuarului Libearty și probabil al doilea cel mai in varsta urs brun din lume (43 de ani) a devenit astazi o steluța din Ursa Mare. Salvat dupa 30 de ani de captivitate la Zoo Sibiu, Yogy ne-a uimit mereu cu pofta lui de viața și curiozitatea de-a cunoaște fiecare petec de…


Ce parere ai despre aceasta stire?