Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A MURIT LA 34 DE ANI! Prietenii, distruși de durere! Cât de frumoasă era tânăra din Bumbești-Jiu, fost agent de pază la AJOFM Gorj!

Publicat:

Curg rauri de lacrimi la Bumbești-Jiu, unde o tanara s-a stins din viața la 34 de ani, dupa ce a fost rapusa de o boala necruțatoare. In urma Narcisei au ramas doua fete care sunt acum distruse de durere. Apropiații acesteia susțin ca ar fi avut probleme cu ficatul, dupa ce ar fi consumat ceaiuri comandate pe internet și ar fi descoperit boala in urma cu un an, insa era prea tarziu sa mai fie salvata de medici. „Slabise din cauza bolii. Nu știam sa fi ținut cura de slabire. Ea a fost agent la , la șomaj. Una dintre fetițele ei canta la chitara. Ea venea mereu cu fetele la…

Citeste articolul mai departe pe gorj-domino.ro…  

Sursa articol: gorj-domino.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iubita lui Mile Povan, declarații sfașietoare la mai bine la o luna de la moartea artistului: „Știu ca vei fi langa mine”. Roxana este copleșita de durere / FOTO

11:40, 06.04.2024 - Au trecut cinci saptamani de cand Mile Povan a murit, dar familia sufera cumplit. Iubita lui, care i-a fost alaturi in ultimii ani, este copleșita de durere. Roxana iși dorește sa ii pastreze amintirea vie artistului care a murit fulgerator.

Verișorul Andreei Morega, tanara ucisa de Mirel Dragomir, a murit la o zi de la inmormantarea ei! Apropiații sunt sfașiați de durere: ”Nu pot sa cred”

23:20, 29.03.2024 - Inca o lovitura pentru familia Andreei Morega, tanara ucisa de Mirel Dragomir! Verișorul ei, Eduard, a murit la doar o zi dupa ce a fost condusa pe ultimul drum. Tanarul de 17 ani s-a stins din viața in urma cu puțin timp, iar moartea lui a provocat și mai multa suferința in sufletele tuturor.

Artiștii din Romania il plang pe George Nicolescu, cantarețul orb care a murit la 74 de ani. Mesajele de durere ale colegilor de breasla

13:00, 26.03.2024 - Lumea muzicii din Romania este in doliu, dupa ce George Nicolescu, artistul care s-a nascut orb, a murit astazi, la 74 de ani. Cantarețul era apreciat atat de familie, cat și de colegii de breasla, care au numai cuvinte de lauda la adresa lui.

Criminalul era student la doua facultati de top

07:30, 24.03.2024 - Tanarul student la Facultatea de Medicina  care si-a ucis iubita, studenta si ea la aceeasi facultate, cu mai multe lovituri de cutit, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru omor.  Nineni nu-si explica cum de s-a putut ajunge aici. Individul era student la Facultatea de Medicina, dar si…

Prima și singura reacție a soției lui Marius Țepeliga, dupa ce lautarul a murit. I-a fost alaturi pana in ultimul moment in lupta cu boala / FOTO

12:00, 18.03.2024 - A trecut mai bine de o saptamana de cand Marius Țepeliga a murit. Familia lui iși revine cu greu in urma tragediei. De departe, cea mai afectata este soția lui, Andreea Neagoe, cea care i-a fost alaturi pana in ultimul moment.

A fost stabilita cauza incendiului din Italia, in care au murit Ștefania și copiii ei! Familia romancei este impietrita de durere: ”Sunt devastata”

13:16, 16.03.2024 - La o zi de la tragedia de proporții din Italia, a fost stabilita cauza incendiului in care au murit Ștefania și copiii ei. Romanca nu a avut nicio șansa de supraviețuire, iar apropiații ei sunt devastați de durere. Moartea Ștefaniei a provocat o durere memarginita in cazul celor care au iubit-o.

IGPR Infotrafic:Trafic alternativ pe DN 66

14:20, 26.02.2024 - Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca pe DN 66, la kilometrul 97 200 metri, in zona localitatii Bumbesti Jiu, judetul Gorj, s a produs dislocarea de pe versant a unei bucati de stanca, ca urmare a precipitatiilor recente. Se lucreaza la degajarea drumului. Circulatia…

Oana Roman, declarații exclusive pentru Spynews.ro dupa ce mama ei a murit! Vedeta e distrusa de durere: ”A decedat in somn”

08:00, 23.02.2024 - Oana Roman face declarații exclusive pentru Spynews.ro, dupa ce mama ei a murit. Din pacate, Mioara Roman s-a stins noaptea trecuta, dupa o lupta cu problemele de sanatate, la varsta de 84 de ani. Fiica ei e distrusa de durere și abia și-a gasit cuvintele sa vorbeasca.


Ce parere ai despre aceasta stire?