Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A murit în ziua în care a împlinit 21 de ani, într-un accident îngrozitor. Maşina s-a rupt în două

Publicat:

Trupul fara viata al , o tanara din Brooklyn, a fost gasit cu greu intre fiarele masinii care s-a izbit violent de o bariera joi, in urma unui grav accident de circulatie. Fata, care se afla pe bancheta din spate a autoturismului care circula cu 170 de kilometri la ora, a fost sectionata in doua in urma impactului violent.

"Tanara de 21 de ani, taiata pe jumatate, zacea moarta pe carosabil", se arata in raportul politistilor care au ajuns la fata locului, scrie .

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

(foto) Accident cumplit in Italia: Un tanar moldovean și o romanca, morți dupa ce s-au izbit violent cu mașina de zidul de beton al unui tunel

14:55, 14.04.2024 - O tragedie rutiera a avut loc la Montesilvano, unde Adriana Elena Bursuc, o romanca in varsta de 32 de ani, și Senadi Begani, un moldovean de 23 de ani, rezident in Pescara, au decedat in urma unui grav accident rutier, in noaptea de joi spre vineri, 12 aprilie, informeaza Il Messaggero, sitat de rotalianul.com…

Accident rutier teribil in Iași. Doua persoane au murit, dupa ce mașina in care se aflau s-a ciocnit violent cu un camion / FOTO

19:10, 25.03.2024 - Un accident rutier cumplit a avut loc, luni dupa-amiaza, 25 martie 2023, in Iași. Doua persoane, soț și soție, și-au pierdut viața, dupa ce mașina in care se aflau s-a ciocnit violent cu un camion.

Accident tragic in Vaslui. Un tanar de 29 de a murit, iar trupul lui a fost aruncat de 25 de metri de mașina

11:36, 10.03.2024 - In aceasta dimineața, pe DN 24A, in județul Vaslui, un tanar de 29 de ani s-a rasturnat cu mașina, in afara parții carosabile. Impactul a fost atat de puternic, incat trupul sau a fost aruncat 25 de metri, pe un camp. Medicii sosiți la fața locului nu au putut face nimic pentru a-i salva viața.

Accident dramatic in Sibiu. Trei oameni au murit dupa ce o mașina și un camion s-au izbit violent

17:30, 08.03.2024 - In urma unei explozii la o roata, un TIR a lovit o mașina, care a cazut de pe viaduct in apropierea terasamentului caii ferate, pe Centura Avrigului, din județul Sibiu. Incidentul s-a soldat cu trei victime.

Accident ingrozitor in Dolj. O tanara de 27 de ani a murit, dupa ce a intrat cu mașina intr-un copac. Șoferița a avut parte de un sfarșit tragic

10:30, 07.03.2024 - O tragedie de proporții s-a produs in Dolj. O tanara de 27 de ani s-a stins din viața, dupa ce a intrat cu mașina intr-un copac, iar mai apoi a ajuns in gardul unei case. Șoferița nu a mai avut nicio șansa de supraviețuire și a murit pe loc.

Accident cumplit in Dolj. Un barbat de 34 de ani a murit, dupa ce s-a rasturnat cu mașina

10:00, 04.03.2024 - Un accident cumplit s-a produs in Dolj, luni dimineața. Un barbat in varsta de 34 de ani s-a stins din viața, dupa ce s-a rasturnat cu mașina dincolo de partea carosabila. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața acestuia.

Accident cumplit in Braila! O adolescenta de 16 ani a murit, dupa ce iubitul ei a pierdut controlul volanului. Tanarul conducea beat

20:06, 03.03.2024 - Un accident cumplit s-a produs, in urma cu puțin timp, in Braila! O adolescenta de 16 ani și-a pierdut viața, dupa ce iubitul ei a pierdut controlul volanului. Tanarul de 23 de ani a consumat alcool inainte sa se urce la volan. Mașina in care se aflau a fost distrusa.

Accident grav in Cluj. Doi barbați au murit, dupa impactul violent dintre un camion și o camioneta

10:30, 02.02.2024 - Un accident ingrozitor s-a produs in Cluj, in urma cu puțin timp. Doi barbați și-au pierdut viața, dupa ce un camion a intrat intr-o camioneta. Impactul a fost violent, astfel ca medicii nu au mai putut sa le salveze viața celor doi, din cauza ranilor foarte grave.


Ce parere ai despre aceasta stire?