Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A inceput eclipsa partiala de soare. Ziua Portilor Deschise la Observatorul Astronomic Timisoara

Publicat:

Un fenomen astronomic spectaculos poate fi obsevat si de la Timisoara vineri. din oras s-au adunat mai multi doritori de a vedea eclipsa parțiala de soare, prin instrumente profesioniale.

Citeste articolul mai departe pe tion.ro…  

Sursa articol: tion.ro


Stiri pe aceeasi tema

Eclipsa de Soare, vazuta din spațiu, de pe sateliții lui Elon Musk

22:16, 09.04.2024 - Sateliții Starlink, companie fondata de Elon Musk, au surprins din spațiu eclipsa totala de Soare care a traversat ieri America, imaginile fiind publicate pe rețeaua sociala X, deținuta de miliardarul american.

VIDEO | Eclipsa totala de soare a reinviat o melodie legendara: Piesa s-a auzit din milioane de difuzoare

21:06, 09.04.2024 - Din cand in cand, clasamentele muzicale sunt umbrite de revenirea unui adevarat clasic.La 40 de ani de la lansare, piesa Total Eclipse of the Heart a lui Bonnie Tyler a avut o revenire peste noapte.

Eclipsa de soare din 8 aprilie 2024. Cum poate fi urmarit fenomenul și in Europa

15:11, 08.04.2024 - Va incepe in Mexic, va traversa Statele Unite si se va incheia in Canada: luni, milioane de oameni vor urmari o rara eclipsa totala de Soare, un eveniment ceresc care inca starneste uimire si fascinatie, dar care reprezinta, de asemenea, o oportunitate stiintifica si economica, relateaza AFP.

Eclipsa totala de Soare, luni, 8 aprilie/ Cum poate fi urmarit fenomenul in Romania – LIVE VIDEO

11:30, 08.04.2024 - Un fenomen spectaculos se va produce luni, 8 aprilie. E vorba despre o eclipsa totala de Soare, vizibila din America de Nord. Chiar și așa, fenomenul va putea fi urmarit – virtual, prin intermediul Internetului – oriunde in lume. Astfel ca zeci de milioane de oameni se pregatesc sa urmareasca fenomenul…

Zeci de milioane de oameni se pregatesc sa urmareasca, luni, o eclipsa totala de Soare vizibila pe continentul american. Cum se poate urmari fenomenul si in Europa

06:05, 08.04.2024 - Va incepe in Mexic, va traversa Statele Unite si se va incheia in Canada: luni, milioane de oameni vor urmari o rara eclipsa totala de Soare, un eveniment ceresc care inca starneste uimire si fascinatie, dar care reprezinta, de asemenea, o oportunitate stiintifica si economica, relateaza AFP.

NASA, anunț important despre Eclipsa de Soare. Ce vor face specialiștii maine, 8 aprilie 2024

23:05, 07.04.2024 - Cercetatorii pregatesc o operațiune impresionanta pentru monitorizarea eclipselor solare. In ziua de maine, 8 aprilie 2024, specialiștii NASA vor utiliza avioane și rachete echipate cu tehnologii avansate pentru a studia fenomenul fascinant al unei eclipse totale de soare.

Aproximativ un milion de oameni s-ar putea aduna la Niagara pentru a vedea eclipsa totala de soare

17:50, 28.03.2024 - Aproximativ un milion de turiști sunt așteptați la Cascada Niagara pentru a vedea eclipsa totala de soare. Evenimentul va avea loc pe 8 aprilie. Cascada aflata la granița dintre SUA și Canada, este unul dintre locurile in care eclipsa se va vedea foarte bine. Aglomerație va fi pe ambele parți ale…

Fenomen astronomic rar! Eclipsa de luna plina, vizibila și din Romania!

19:20, 24.03.2024 - Pe parcursul anului 2024 vor avea loc patru eclipse, iar una dintre acestea care poate fi admirata și din Romania, va avea loc la noapte. Eclipsa de Luna ce are loc la data de 25 martie 2024 poate fi vazuta și de catre romani, daca cerul o sa fie senin. Fenomenul astronomic va incepe la ora 02:53 și…


Ce parere ai despre aceasta stire?