Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A ieşit la plajă şi i s-a "scufundat" sutienul! Liliana de la "Mireasă pentru fiul meu", surprinsă în ipostaze jenante

Publicat:

Sa fie prea puternica forta gravitationala, sau sa fie vorba de adevarul pur? O concurenta din competitia "Mireasa pentru fiul meu" a facut o gafa atunci când si-a ales costumul de baie.

Liliana de la "Mireasa pentru fiul meu" a profitat de mercurul ridicat în termometre si a iesit la plaja în curte. Asta e o decizie pe care ar lua-o orice fata, doar ca decizia legata de costumul de baie, nu ar fi fost luata de oricine. Ei bine, sutienul fara bretele a dezavantajat-o total pe Liliana atunci când a iesit sa "prinda putin bronz".

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa sezon 9, 1 aprilie 2024. Antonia, surprinsa in timp ce interacționa cu Valentin. Cum a reacționat Cristian

15:00, 01.04.2024 - Cristian i-a atras atenția Antoniei cu privire la interacțiunile sale cu Valentin, fostul ei iubit. In emisia live de Mireasa de pe 1 aprilie 2024 au fost difuzate imagini cu dialogul dintre Cristian și Antonia.

Cum a fost surprinsa Hatice de la Mireasa, sezonul 7, de soțul ei, Mihai Grosu, cu ocazia aniversarii. Tanara a implinit 30 de ani: „La mulți ani, castravetele meu!” / FOTO

13:40, 01.04.2024 - Zi de bucurie pentru Hatice de la Mireasa, sezonul 7! Tanara iși sarbatorește ziua de naștere. Fosta concurenta de la Mireasa a implinit varsta de 30 de ani. Iata cum a surprins-o soțul ei, Mihai Grosu, cu aceasta ocazie!

Loredana Groza, show de zile mari. In ce ipostaze incendiare a fost surprinsa artista intr-un club din București

14:15, 18.03.2024 - Loredana Groza este una dintre cele mai appreciate și talentate artiste ale momentului. Frumoasa cantareața in varsta de 53 ani continua sa faca furori in cluburi cu show-urile ei muzicale.

A lasat rolul de "actrița principala" și merge cu mijlocul de transport in comun. Narcisa Balaban, mama unuia dintre copiii lui Nicolae Guța, surprinsa in ipostaze rare / PAPARAZZI

23:45, 16.03.2024 - A incercat sa treaca neobservata, dar fara succes. Narcisa Balaban a lasat rolul de "actrița principala" și merge cu mijlocul de transport in comun. Paparazzii celui mai tare site de știri mondene din Romania, SpyNews.ro, au surprins-o in ipostaze rare pe mama unuia dintre copiii lui Nicolae Guța.

REDUCEREEEEEE!!! LA COSTUMUL DE MIRE SI ROCHIE DE MIREASA LA TARGUL DE NUNTI

08:15, 09.03.2024 - Te poti abona GRATUIT la canalul de Youtube ZTV https://www.youtube.com/c/ztvro click pe clopotel si vei primi cel mai repede inregistrarile video. pe Facebook: https://www.facebook.com/groups/ztvmedia/ instagram: https://www.instagram.com/ztv.ro/ sau pe Tiktok https://www.tiktok.com/@ztv.ro Acest articol…

Ipostaza emoționanta in care a fost surprinsa Gabriela Pițigoi de la Mireasa, sezonul 6, alaturi de fiul ei și al lui Valentin. Fosta concurenta radiaza de fericire / FOTO

17:51, 01.03.2024 - Gabriela Pițigoi și Valentin, foști conucrenți in sezonul 6 Mireasa, au devenit parinți de curand. Recent, tanara a facut publica o fotografie in care apare alaturi de micuțul ei, Tudor Gabriel. Ipostaza emoționanta in care au fost surprinși cei doi. 

Power Couple Romania, 19 februarie 2024. Eliza Natanticu, surprinsa in ipostaze total neașteptate. Twerk și nervi la pachet

23:05, 19.02.2024 - In cea de a șaptea ediție, telespectatorii au putut observa cum cele șapte perechi care au mai ramas in concurs lupta pentru titlul de Power Couple din Romania și pentru premiul cel mare. Iata cum s-au descurcat concurenții și de ce Dani Oțil a fost nevoit sa opreasca proba in cazul unei concurente.

Cum a fost surprinsa Anamaria Prodan de Ronald Gavril, de Ziua Indragostiților! Cei doi s-au afișat in ipostaze tandre: ”Este de vis…” / VIDEO

10:56, 14.02.2024 - Anamaria Prodan și Ronald Gavril petrec Ziua Indragostiților intr-un cadru de basm! vedeta a fost surprinsa cu un cadou impresionant de iubitul ei, iar totul a fost imortalizat de camerele de filmat. Iata ce mesaj romantic a transmis Anamaria Prodan, de 14 februarie.


Ce parere ai despre aceasta stire?