Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A fost stabilită cauza incendiului de la depozitul din strada Uzinelor, în urma căruia doi oameni și-au pierdut viața

Publicat:

Incendiul in depozitul din strada Uzinelor, produs acum jumatate de an, in urma caruia și-au pierdut viața un pompier și o angajata, a fost provocat de un scurt circuit. Expertiza a stabilit ca scurt circuitul s-a produs din cauza utilizarii de catre un agent economic a aparatelor de incalzire cu incalcarea normelor antiincendiare, transmite IPN.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Conflict intre vecinii unui bloc din Cluj din cauza unui cațel: ,,Ne dispera pe toți cu latratul/Doamna a zis ca este batrana și sa o mai suportam un pic”

09:40, 24.04.2024 - Viața la bloc nu este deloc simpla. In Grigorescu marul discordiei intre locatarii unui bloc este cainele unei femei. Vecinii susțin ca latratul animalului terorizeaza tot blocul și cer ca proprietara acestuia sa fie sancționata.  Deși ar fi primit deja un avertisment verbal, potrivit vecinilor,…

Un coș de fum neizolat, cauza incendiului puternic din Centrul Vechi al Capitalei. Zeci de oameni au ramas fara case

20:20, 31.03.2024 - Este ancheta dupa ce acoperișul unei cladiri din Centrul Vechi al Capitalei a fost distrus de un incendiu. Zeci de oameni au ramas, temporar, fara case, iar intervenția a fost una dificila pentru pompieri, care au ajuns cu greu cu autospecialele pe imobil, din cauza aglomerației. 

A fost stabilita cauza incendiului din Italia, in care au murit Ștefania și copiii ei! Familia romancei este impietrita de durere: ”Sunt devastata”

13:16, 16.03.2024 - La o zi de la tragedia de proporții din Italia, a fost stabilita cauza incendiului in care au murit Ștefania și copiii ei. Romanca nu a avut nicio șansa de supraviețuire, iar apropiații ei sunt devastați de durere. Moartea Ștefaniei a provocat o durere memarginita in cazul celor care au iubit-o.

A fost stabilita cauza exacta a incendiului din Valencia, in care au murit și doua romance. De la ce a pornit totul

12:55, 13.03.2024 - Un incendiu ingrozitor s-a produs, luna trecuta, la un bloc in Valencia. S-a soldat cu 10 morți, printre care și doua romance. Anchetatorii au stabilit acum cauza exacta a incendiului. Iata de la ce a pornit totul și cine este de vina pentru aceasta tragedie uriașa!

FOTO: Accident pe Calea Barladului, primul dupa ce strada a fost asfaltata

18:40, 06.03.2024 - Un accident s-a produs miercuri, in jurul orei 15:00, pe Calea Barladului din municipiul Bacau. In incident au fost implicate un autoturism și un SUV. La fața locului, Poliția a facut cercetari, urmand sa stabileasca circumstanțele producerii accidentului. Cauza probabila este neacordarea de prioritate.…

Incendiu devastator in Galați. O casa a ars din temelii, intervenție dramatica a pompierilor

07:06, 12.02.2024 -  Reprezentanții ISU Galați au anunțat ca nu sunt victime pentru ca in casa nu locuia nimeni, iar proprietarii au murit in urma cu multa vreme. Flacarile ar fi fost declanșate de un scurt circuit produs din cauza vantului puternic și a firelor electrice deteriorate. Pompierii au stabilit cauza incendiului.…

Cornel Dinicu demonteaza toate ipotezele anchetatorilor cu privire la cauza incendiului de la Ferma Dacilor. Patronul, noi declarații in lacrimi: ”Ne-a chinuit foarte tare”

14:55, 07.02.2024 - Cornel Dinicu a avut parte de noi momente de coșmar in locul in care fiul sau a murit. Deși trece prin clipe grele, patronul Fermei Dacilor iși dorește cu orice preț sa faca lumina in ceea ce privește cauza incendiului. Cornel Dinicu a demontat toate ipotezele anchetatorilor și a facut noi declarații…

Clujenii se plang ca nu se respecta noile reglementari pe strada Mamaia: „Din cauza instalarii pietrei cubice zgomotul produs de viteza e foarte deranjant”

10:25, 29.01.2024 - Locuitorii strazii Mamaia din cartierul Grigorescu nu sunt mulțumiți de faptul ca drumul pe care locuiesc a fost renovat folosindu-se piatra cubica. Oamenii zic ca din cauza acesteia zgomotul produs de viteza mare este foarte deranjant și perturba perioada de somn.„Va scriu in legatura cu traficul de…


Ce parere ai despre aceasta stire?