Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A FOST CUTREMUR ÎN ROMÂNIA AZI-NOAPTE, LA ORA 05:15. LISTA ORAȘELOR AFECTATE

Publicat:

A fost cutremur in Romania azi-noapte, la ora 05:15. Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru a transmis informația pe pagina dedicata, oferind și toate detaliile legate de acest seism, respectiv ora, magnitudinea și adancimea la care s-a produs.

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Un nou cutremur in Romania. Seismul din noaptea de marti spre miercuri a fost resimtit in mai multe orase

09:10, 24.04.2024 - Un nou cutremur cu epicentrul in Vrancea a avut loc in noaptea de marți spre miercuri. Un cutremur cu magnitudinea 3,3 s-a produs in noaptea de marți spre miercuri in Vrancea, anunța Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP). Seismul cu magnitudinea ml 3,3 a avut…

UN NOU SEISM Miercuri dimineața, a avut loc un cutremur in Romania

09:06, 24.04.2024 - Conform datelor furnizate de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP), miercuri dimineața, la ora locala 3:00, s-a inregistrat un cutremur ..... The post UN NOU SEISM Miercuri dimineața, a avut loc un cutremur in Romania first appeared on Informatia Zilei .

Cutremur in Romania, marți dimineața. Este al noualea de la inceputul lunii aprilie

13:05, 09.04.2024 - Un cutremur cu magnitudinea 3,1 s-a produs marti, la ora locala 11:28, in judetul Vrancea, zona Moldovei, potrivit informatiilor publicate de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP).

Romania zguduita de un cutremur, sambata seara: Epicentrul a fost intre Braila și Galați

13:06, 07.04.2024 - Un cutremur s-a produs sambata seara, avand epicentrul in apropiere de Braila, potrivit datelor transmise de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului, scrie realitatea.net .

Cutremur langa Romania, sambata seara. Unde a fost resimțit seismul

22:05, 09.03.2024 - Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP) a anunțat producerea unui cutremur langa Romania, sambata, 9 martie 2024. Ce magnitudine a fost inregistrata in urma seismului. Prezentam infornațiile care se știu pana la momentul redactarii acestui articol. INCDFP anunța…

Cutremur langa Moldova: Ce magnitudine a avut seismul

11:05, 06.03.2024 - Un cutremur cu magnitudinea 3 s-a produs astazi dimineata, in zona seismica Vrancea, judetul Vrancea, potrivit informatiilor publicate de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP) din Romania, scrie hotnews.ro.

Cutremur in Romania produs miercuri dimineața. Ce magnitudine a avut

07:20, 06.03.2024 - Un cutremur cu magnitudinea 3 s-a produs miercuri dimineata, la ora locala 5:12, in zona seismica Vrancea, judetul Vrancea, potrivit informatiilor publicate de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP).

Cutremur in Romania, sambata dimineața. Ce magnitudine a inregistrat și unde s-a produs seismul

09:55, 10.02.2024 - Un cutremur a avut loc in aceasta dimineața, potrivit informațiilor publicate de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP). Seismul a fost resimțit in mai multe orașe.


Ce parere ai despre aceasta stire?