Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Spania: Voturile românilor din Manilva, cumpărate cu 50 de euro bucata?

Publicat:

Cinci partide politice locale acuza (IU) si pe castigatoarea alegerilor pentru primarie din localitate, , ca ar fi cumparat cu sume cuprinse intre 20 si 50 de euro voturile imigrantilor romani si bolivieni.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Handbal: Cristi Ghița și Mihai Popescu in fața ultimului meci de la EURO! Irakli Kbilashvili a reușit o victorie superba!

16:50, 16.01.2024 - Naționala Romaniei, cu Cristi Ghița (jucator) și Mihai Popescu (antrenor secund), va evolua astazi contra Croației, in ultima etapa a grupei B de la Euro. Trupa antrenata de Xavier Pascual a pierdut primele doua meciuri, cu Austria (24-31) și cu Spania (24-36). Meciul de astazi, contra Croației se va…

CE Handbal masculin: Romania, eliminata inaintea ultimului meci – Rezultatele zilei

23:25, 14.01.2024 - Șapte echipe au obținut deja calificarea in grupele principale ale Campionatului European de handbal masculin. Dupa infrangerea cu Spania, Romania ramane fara șanse inaintea ultimei partide.

Spania anunța ca investigheaza Deutsche Bank pentru „nereguli grave”

10:45, 12.01.2024 - Autoritatea de supraveghere a pietelor financiare din Spania a anuntat joi ca a deschis proceduri disciplinare impotriva bancii germane Deutsche Bank, pentru doua presupuse „incalcari foarte grave” ale reglementarilor in consultanta oferita clientilor spanioli, transmit Reuters și News.ro.

Un roman a caștigat 200.000 de euro la loterie in Spania. „Imi platesc datoriile și plec acasa”

10:56, 08.01.2024 - Un roman este caștigatorul unei sume mari la loterie in Spania. Cu cei 200.000 de euro avuți la dispoziție, acest caștigator a luat o decizie surprinzatoare in privința banilor caștigați: iși va plati datoriile, dupa care se va intoarce in Romania. Citește și: Video. O butelie a explodat in Argeș! Un…

Paradox in La Liga: capitolul la care „lanterna roșie” a fost prima, iar echipa lui Ianis Hagi codașa!

13:10, 05.01.2024 - Ca timp efectiv de joc, meciul dintre Osasuna (locul 12) și Almeria, ultima clasata, scor final 1-0, a stat cel mai bine dintre duelurile etapei 19 in Spania. O singura partida din runda 19 a campionatului spaniol, La Liga, a trecut de 60 de minute ca timp efectiv de joc. ...

Angel Tilvar anunta ca state precum Slovenia, Italia si Spania vor trimite militari in Romania

20:40, 03.01.2024 - Ministrul Apararii Nationale, Angel Tilvar, anunta ca anul acesta va creste prezenta militarilor straini in Romania, in urma unor discutii pe care le-a avut cu oficiali din Slovenia, Italia si Spania.

Coșmarul unor romani in noaptea de Revelion, la un restaurant din Spania: „Daca nu ieșim ne aresteaza” VIDEO

13:15, 01.01.2024 - Un grup de romani a ales sa-și petreaca noaptea dintre ani la un restaurant din Madrid, insa seara nu s-a incheiat cum se așteptau, ci s-a transformat rapid intr-un coșmar, conform Știri Diaspora.


Ce parere ai despre aceasta stire?