Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A apărut o nouă versiune a poveștii 'Twilight'. Află AICI ce se întâmplă cu personajele!

Publicat:

Povestea seriei &"Twilight&" a fost rescrisa și are o abordare complet diferita fața de știam pâna acum.

a facut acest lucru pentru a marca 10 ani de la de la apariția primei carți din seria-fenomen cu vampiri și vârcolaci.

În volumul numit &"Viața și Moarte: Amurgul reimaginat&", Bella și Edward au facut schimb de roluri, așa ca de aceasta data, Bella este vampirul care îl seduce pe adolescentul Edward. Noua carte are 442 de pagini și va fi lansata marțea viitoare, în .

a declarat…

Citeste articolul mai departe pe reporterntv.ro…  

Sursa articol: reporterntv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce se intampla in aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se lupta intre viața și moarte”

15:55, 17.04.2024 - Informații noi despre starea de sanatate a uneia dintre cele mai controversate figuri din lumea showbiz-ului. Naomy se afla intr-o coma profunda, fiind internata intr-o clinica din strainatate.

Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz: „Se lupta intre viața și moarte”

09:05, 17.04.2024 - Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz Continue reading Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz: „Se lupta intre viața și moarte” at Tabu.

Fosta iubita a lui Florin Ristei și-a refacut viața. In ce ipostaza a aparut Naomi Hedman

08:55, 17.04.2024 - Fosta iubita a lui Florin Ristei și-a refacut viața. In ce ipostaza a aparut Naomi Hedman Continue reading Fosta iubita a lui Florin Ristei și-a refacut viața. In ce ipostaza a aparut Naomi Hedman at Tabu.

Primul rinichi de porc transplantat la un pacient in viața

19:51, 21.03.2024 - O echipa de chirurgi americani a transplantat rinichiul de la un porc modificat genetic la un pacient in viata, o premiera care reprezinta un nou pas catre o potentiala solutie la deficitul cronic de donari de organe, a anuntat joi un spital american, relateaza AFP. Pacientul, in varsta de 62 de ani,…

Putin: Pentru noi, tot ce se intampla pe frontul din Ucraina este o chestiune de viața și de moarte

14:46, 18.02.2024 - Evenimentele de pe campul de lupta din Ucraina sunt o chestiune de „viața și de moarte” pentru Rusia, care i-ar putea determina soarta, a declarat Vladimir Putin intr-un interviu televizat duminica, transmite The Moscow Times, care citeaza AFP.

„O chestiune de viata sau de moarte". Taylor Swift, infuriata de un student care i-a urmarit avionul privat

08:50, 07.02.2024 - Un student care urmareste avioanele private ale celebritatilor spune ca avocatii lui Taylor Swift au amenintat ca il vor da in judecata pentru ca a impartasit online informatiile despre zborul ei, transmite BBC.

Cum a aparut Madonna pe scena, la 65 de ani. Si-a etalat fara probleme silueta, detaliile observate de spectatori

08:35, 26.01.2024 - Madonna, in varsta de 65 de ani, a demonstrat inca o data ca este intr-o forma fizica de invidiat. Vedeta a susținut un concert pe Madison Square Arena, din New York, iar fanii au fost impresionați de apariția divei pop. Cum a aparut pe scena Madonna? Cum a aparut Madonna pe scena, la 65 de […] The…


Ce parere ai despre aceasta stire?