Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A ajuns Guță la fundul sacului? Manelistul îi cumpără iubitei haine de la bazar!

Publicat:

parca nu prea mai este rege. Adio lux, adio opulenta, nimic din toate cu care ne-a obisnuit. Manelistul a surprins pe toata lumea când a mers la shopping cu iubita sa, Cristina.

Daca te-ai fi așteptat sa îi vezi pe cei doi îndrpgostiți într-un magazin de lux, ei bine, Nicolae Guța a susprins pe toata lumea.Daca razboinicei Narcisa îi ofera haine de mii de euro, pe Cristina o duce în bazar, acolo unde l-au surprins paparazzii.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

E oficial, Sorina, fosta iubita a lui Nicolae Guța, revine in lumea manelelor! Cine sunt cei care au tras-o in jos cand artista avea succes

23:00, 22.04.2024 - Sonia Ferrari, nepoata Sorinei Guța, a facut declarații exclusive despre revenirea artistei in lumea manelelor, dar și despre starea de sanatate și procedurile medicale pe care acesta urmeaza sa le faca. Cine sunt persoanele care au tras-o in jos pe celebra cantareața.

Xtra Night Show. Cum il descrie Cristina, actuala partenera, pe Nicolae Guța. Cum se ințelege femeia cu Mariana, mama primilor copii ai manelistului: "Lumea rea..." / VIDEO

01:00, 02.04.2024 - Invitata in platoul Xtra Night Show alaturi de tatal copiilor sai, Cristina, actuala partenera a lui Nicolae Guța l-a descris pe manelist. De asemenea, cantarețul a vorbit despre relație pe care o are soția lui cu Mariana, mama primilor sai copii.

Xtra Night Show. Ce spune Nicolae Guța, dupa ce a fost acuzat ca a caștigat 180.000 de mii de dolari din donațiile de pe TikTok. Ce va face manelistul cu banii: "Niciodata nu am cautat sa..." / VIDEO

22:30, 28.03.2024 - Dupa ce a facut spectacol, in urma cu cateva zile, pe TikTok, Nicolae Guța a strans și ura din partea colegilor sai de breasla. Manelistul a doborat recordul pe platforma de divertisment, dupa ce a incasat din donații peste 180.000 de dolari. Iata ce spune Nicolae Guța, dupa ce a fost acuzat ca a caștigat…

Star Matinal. Ce cadou i-a pregatit Selly iubitei sale, cu ocazia aniversarii. Cum a surprins-o volgger-ul pe partenera sa, Smaranda Știrbu, in acest an: "Dupa petrecere" / VIDEO

09:16, 21.03.2024 - Selly i-a pregatit o frumoasa surpriza partenerei sale, cu ocazia aniversarii. Pentru ca ii place sa iși surprinda iubita de fiecare data cand are ocazia, cunoscutul vlogger a ales un cadou inedit in acest an. Iata cum a surprins-o Selly pe frumoasa lui partenera, Smaranda Știrbu, in acest an!

Sorinel Copilul de Aur, sechestrat si obligat sa cante pana la epuizare! Cum a reusit sa scape?

11:06, 15.03.2024 - Sorinel Copilul de Aur a trait clipe de comsar la o nunta in Craiova. Manelistul a fost sechestrat timp de 12 ore și obligat sa cante pana la epuizare. La eveniment a fost invitat și Nicolae Guța. Petrecaretii, cu cutitele la brau Chiar daca, initial, fusese „angajat” sa presteze numai pentru cateva…

Primaria generala a Capitalei este pe fundul sacului. Nicușor Dan spune ca „nu mai este nimic in cont”

18:35, 13.03.2024 - Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a afirmat, miercuri, ca, in acest moment, municipalitatea se afla intr-un blocaj din punct de vedere al adoptarii bugetului pentru acest an, iar salariile angajaților au fost platite "cu chiu cu vai".

Nora de la Mireasa a surprins pe toata lumea cu aceasta schimbare de look la care nimeni nu se aștepta. Ce mai face ea

17:35, 12.03.2024 - Nora de la Mireasa a reușit sa surprinda pe toata lumea cu o apariție de senzație, la care nimeni nu se aștepta. Aceasta a avut parte de o schimbare de look noua, pentru care fanii au felicitat-o.

De ce și-a tatuat Nicolae Guța pe frunte numele tatalui sau. Ce semnificație are: „S-a spus ca vreau sa ies in evidența”

14:15, 04.03.2024 - Nicolae Guța și-a tatuat in urma cu mai mulți ani numele tatalui sau. Manelistul a surprins pe toata lumea atunci cand a aparut, pentru prima data cu desenul pe piele de pe frunte. Unii l-au judecat, spunand ca nu a vrut sa faca altceva decat sa iasa in evidența.


Ce parere ai despre aceasta stire?