Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

8 alimente care sunt mai bogate în calorii decât ai crede

Publicat:

Ți-ai compus un meniu din care nu lipsesc alimente despre care știi ca sunt sanatoase, dar kilogramele intarzie sa dispara. Te-ai gandit ca poate acestea, pe cat sunt de nutritive, pe atat sunt de bogate din punct de vedere caloric? Sanatos nu e echivalent cu sarac in calorii.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Leguma pe care trebuie neaparat sa o mananci in timpul Postului Paștelui. Are 20 de calorii și poate sa inlocuiasca multe alimente

09:20, 18.03.2024 - A inceput Postul Paștelui. Credincioșii respecta o mulțime de restricții, iar cele mai multe sunt alimentare. Avand in vedere acest lucru, nutriționiștii le recomanda sa manance o leguma care poate sa inlocuiasca multe alimente. Are fibre, nutrienți și 20 de calorii.

Alimente bogate in acid hialuronic. Ajuta-ți articulațiile sa se mențina tinere

17:30, 18.02.2024 - Acidul hialuronic este o substanța produsa in mod natural de corpul uman și se regasește in mai multe organe. Din pacate, se diminueaza in timp, odata cu inaintarea in varsta. Vestea buna insa este ca el poate fi asimilat prin intermediul alimentației.

Cat timp rezista ouale fierte in frigider fara sa se strice

15:15, 07.02.2024 - Ouale sunt considerate super-alimente datorita conținutului lor de nutrienți esențiali. Ouale fierte sau crude au un termen de valabilitate destul de mare, daca sunt pastrate in condiții corespunzatoare. Afla mai multe despre beneficiile acestora și despre cat timp rezista ouale fierte in frigider.De…

Școala verde din Romania, unde elevii invața sa manance sanatos, sa faca economie la utilitați și sa salveze natura

19:00, 05.02.2024 - O școala din Botoșani educa generații de elevi ecologiști. Este singura școala eco din județ, recunoscuta cu distincții la nivel internațional. Profesorii spun ca toate activitațile ecologice au reușit sa schimbe mentalitatea elevilor și parinților.

Ce conține, de fapt, iaurtul cu fructe. Detaliul de pe eticheta pe care nimeni nu-l citește

14:30, 31.01.2024 - Iaurtul cu fructe este consumat de romani ca și desert, mic dejun sau folosit in diferite rețete. Este cunoscut ca fiind un aliment sanatos, insa este adevarat? Aflați in randurile urmatoare ce ingrediente conține. Cat de sanatos este iaurtul cu fructe, de fapt Alimentația joaca unul dintre cele mai…

Avocado cu roșii, iaurt și usturoi. Rețeta unui preparat gustos și sanatos, gata in cateva minute

16:06, 18.01.2024 - Considerat un fruct minune cand vine vorba de virtuțile sale terapeutice, avocado are nu doar o serie de nutrienți care-l transforma intr-un aliment sanatos, ci și un gust și o textura care il fac din ce in ce mai apreciat in bucatarie.

Cat de sanatos este laptele cu ciocolata? Raspunsul e mai complicat decat ai putea crede

20:05, 14.01.2024 - Laptele cu ciocolata inseamna, pentru mulți, gustul copilariei și un lucru e cert: este delicios. Referitor la aspectele nutritive și efectele consumului sau, parerile sunt insa imparțite.

Cel mai sanatos pește: previne infarctul, recomandat in dieta diabeticilor

15:40, 03.01.2024 - Pentru continutul sau caloric si de minerale, se recomanda si in dieta diabeticilor pentru ca subtiaza sangele, favorizand circulatia. 100 de grame de scrumbie contin 230 de calorii, 20 de grame de colesterol 3000 de mg de acizi omega 3 si 250 de mg de acizi omega 6, esentiali pentru sanatatea inimii,…


Ce parere ai despre aceasta stire?