Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

7 gesturi care fac orice bărbat să fie în atras de tine. Cu numărul 3 îl cucereşti definitiv

Publicat:

Barbații pica in mrejele iubirii in momentul in care o femeie face aceste 7 gesturi, scrie estisuperba.ro. Tu știai despre ele?

1. Barbații adora cand te joci cu parul.

Barbații chiar iubesc cand femeile se joaca cu parul lor. Acest lucru ii demonstreaza unui barbat ca femeia din viața lui se bucura de compania lui.

2. Barbații apreciaza cand le spui ca ți-a fost dor de ei.

Cui nu-i place sa i se spuna așa ceva? Tot ce vrea sa auda barbatul din viața ta este ca i-ai lipsit pentru ca se va simți apreciat și iubit.

3. Barbaților le place cand ii tachinezi și…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Momentul in care podeaua unui magazin din China se surpa. O femeie a cazut in gaura cu tot cu rafturile din jur

23:30, 31.03.2024 - O femeie din China aflata la cumparaturi a ajuns la spital, dupa ce podeaua magazinului s-a surpat pur și simplu sub picioarele ei. Incidentul s-a petrecut intr-un centru comercial din estul țarii, in timp ce la etajul inferior se faceau lucrari de consolidare.

Declarația de dragoste „atipica” pe care Radu Valcan i-a facut-o soției sale. Ce cuvinte a folosit: „Te iubesc de...”

16:40, 12.02.2024 - Adela Popescu și Radu Valcan se numara printre cei mai longevivi și apreciați parteneri din lumea showbizului romanesc, avand o relație solida de peste 13 ani. Ce declarație de dragoste i-a facut prezentatorul de la Insula Iubirii soției.

(video) I-a furat portmoneul chiar sub ochii ei: Momentul in care un barbat jefuiește o femeie, așezata pe o banca

14:30, 12.02.2024 - Un barbat din Anenii Noi este cercetat penal pentru comiterea unui jaf stradal. Potrivit oamenilor legii, acesta a furat un portmoneu chiar de sub ochii unei femei, așezate pe o banca langa un teren de joaca pentru copii. Momentul faptei a fost filmat de camere de supraveghere.

Și-au ținut la inceput relația departe de ochii curioșilor, iar in prezent nu se mai ascund! Kamara și iubita lui, Gabriella Nastas, știu sa se bucure de lucrurile simple in cuplu. Unde au fost surprinși / PAPARAZZI

23:25, 09.02.2024 - Sunt impreuna de cateva luni bune, dar și-au ținut la inceput relația departe de ochii curioșilor. Kamara și Gabriella Nastas nu mai ascund, dupa ce au recunoscut ca formeaza un cuplu. Ipostazele in care au fost surprinși de curand.

Nicolae Ciuca le cere liberalilor sa mearga 'din poarta in poarta': 'Sa vada romanii de la noi onestitatea si sinceritatea'

23:20, 02.02.2024 - Presedintele PNL Nicolae Ciuca i-a indemnat pe liberalii de la organizatia PNL Olt sa mearga si sa stea de vorba cu cetatenii despre lucrurile pe care partidul le-a facut de cand este la guvernare in coalitia cu PSD, ca „sa vada romanii de la noi onestitatea si sinceritatea pentru tot si in acelasi…


Ce parere ai despre aceasta stire?