Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

5 alimente bogate în grăsimi care te ajută să slăbeşti

Publicat:

Fie ca vrei sa slabești sau doar vrei sa te menții, probabil te gandești sa elimini grasimile din alimentație. Foarte greșit. Organismul uman are nevoie de grasimi. Acestea ii dau energie, mențin sanatatea parului și a pielii și ajuta la absorbția vitaminelor.

Important este sa consumi grasimi sanatoase, mononesaturate și polinesaturate., care scad nivelul de colesterol din sange și cresc nivelul colesterolului bun. Iata in ce alimente le gasești:

1. Maslinele
Daca adaugi 10 masline mari in salata pe care o mananci, vei adauga 5 grame de grasimi, dintre care 3,5 g mononesaturate

Citeste articolul mai departe pe obiectiv.info…  

Sursa articol: obiectiv.info


Stiri pe aceeasi tema

Ana Morodan, pas important in cariera, dupa cea mai grea perioada a vieții sale! Cum ii ajuta pe romani sa iși mențina sanatatea mintala: ”Dupa crize personale...”

14:25, 24.04.2024 - Ana Morodan pare ca a trecut cu bine peste toate problemele din viața ei, inclusiv cele care au dus-o direct in vizorul oamenilor legii. Acum, intr-una dintre cele mai bune perioade, a decis sa faca un pas important in cariera. Iata cum vrea sa ii ajute pe tineri și adulți sa iși mențina sanatatea mintala.

Anunț important pentru șoferi! „Cutia neagra”, obligatorie! La ce ajuta, de fapt

13:16, 20.04.2024 - O schimbare semnificativa se profileaza in lumea conducatorilor auto din Europa, deoarece autoritațile impun o noua regula obligatorie pentru toți șoferii: instalarea „cutiei negre” in vehicule.

3 alimente care conțin mangan și te ajuta sa slabești. Au numeroase beneficii pentru organism

23:50, 14.03.2024 - Trei alimente au un conținut mare de mangan și sunt foarte benefice pentru pierderea in greutate. Sunt recomandate de toți nutriționiștii, iar efectele pe care le au asupra organismului sunt uluitoare. Iata ce trebuie sa consumi.

Anunț important pentru romani! Noile criterii de acordare a voucherelor pentru alimente 2024

09:01, 19.02.2024 - Vești bune pentru romani! S-a anunțat care sunt noile criterii de acordare a voucherelor pentru alimente 2024. Ce trebuie sa știe cetațenii eligibili pentru a beneficia de cele șase tranșe de bani.

Alimente bogate in acid hialuronic. Ajuta-ți articulațiile sa se mențina tinere

17:30, 18.02.2024 - Acidul hialuronic este o substanța produsa in mod natural de corpul uman și se regasește in mai multe organe. Din pacate, se diminueaza in timp, odata cu inaintarea in varsta. Vestea buna insa este ca el poate fi asimilat prin intermediul alimentației.

Trucuri care te ajuta sa reduci consumul de carne. Alimente sanatoase și delicioase pe care sa le incluzi in dieta

23:20, 15.02.2024 - Este cunoscut faptul ca un consum de carne roșie, mai mult de 3 zile pe saptamana, creeaza probleme de sanatate. Exista insa cateva trucuri simple care te ajuta sa reduci cat mai mult carnea din alimentație.

Transfer alb-verde, inapoi in „B”, pentru Cristi Scutaru: „Ne va ajuta cu siguranța sa ridicam nivelul echipei”

09:30, 06.02.2024 - CSC Dumbravita a ajuns la sapte achizitii dupa inregimentarea oficiala a fundasului central Cristian Scutaru. Fostul jucator al Politehnicii revine astfel in Liga 2 dupa ce in ultimul an si jumatate a evoluat la CSC Peciu Nou, alaturi de care a promovat in Liga 3. „Scuti” (36 ani) a evoluat deja la…

Fructul care te ajuta sa slabești și sa iți crești imunitatea iarna. Are un conținut ridicat de fibre

11:10, 30.01.2024 - Nutriționiștii susțin ca acest fruct cultivat in iarna ar putea intari apararea organismului. Mai mult, acesta ajuta la scaderea in greutate și menținerea unei diete sanatoase, fara a cheltui o mulțime de bani.Intrat in sezonul de varf la sfarșitul toamnei și la inceputul iernii, acest fruct asiatic…


Ce parere ai despre aceasta stire?