Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

41 de migranţi morţi, găsiţi pe o plajă lângă Tripoli

Publicat:

"Un grup de voluntari a recuperat sambata corpurile a 41 de migranți care s-au inecat inainte de a eșua pe plaja" din Sabrata (70 km vest de Tripoli), a declarat un responsabil al biroului de presa al consiliului local al orașului.

Potrivit acestuia, echipa de voluntari "a transferat corpurile la centrul de medicina legala pentru probe" de ADN inainte ca ele sa fie "inregistrate și inhumate".

, in timp ce condițiile maritime au devenit mai favorabile, mii de migranți au incercat din primavara sa traverseze riscandu-și viața.

Consiliul local

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

O noua școala a groazei langa București. Elevii se bat și cer taxe de protecție, iar profesorii se tem sa intevina

16:31, 19.03.2024 - La școala nr. 1 din Afumați sunt tot mai multe cazuri de violența intre elevi, iar dascalii spun ca le este teama sa intervina pentru a-i desparți. Politistii din Ilfov au deschis o ancheta dupa ce un elev ar fi fost agresat la scoala din Afumati, el fiind lovit cu palmele peste fata de un alt baiat.Inspectoratul…

Migranții ajung pe o noua ruta in Europa. Insulele grecești Creta și Gavdos sunt asaltate de solicitanți de azil din Libia

12:46, 14.03.2024 - Insulele grecești Creta și Gavdos au inregistrat o creștere ingrijoratoare a ambarcațiunilor cu migranți din Libia care acosteaza pe țarmurile lor, in acest an, arata datele ONU. Cresc temerile cu privire la o noua ruta de migrație in Marea Mediterana, informeaza Reuters.

TRAGEDIE Doi copii gasiți morți in casa, posibil intoxicați cu monoxid de carbon

10:41, 11.03.2024 - Autoritațile suspecteaza intoxicația cu monoxid de carbon drept cauza a tragediei The post TRAGEDIE Doi copii gasiți morți in casa, posibil intoxicați cu monoxid de carbon first appeared on Informatia Zilei .

Vecinii mamei și fiului gasiți morți in casa in Targu Mureș, declarații halucinante. Ce se intampla in locuința lor, in ultimul an: ”E vorba de ceva tragic”

10:05, 17.02.2024 - In urma cu o zi, o mama și fiul ei au fost gasiți morți in casa, in Targu Mureș. Cadavrele lor erau deja in stare de putrefacție, iar anchetatorii cerceteaza cazul. Vecinii celor doi au facut declarații halucinante despre viața pe care o aveau cei doi și despre ce se intampla in locuința lor.

Razboi in Gaza, ziua 127. Ministerul Sanatatii al Hamas anunta un bilant de 28.064 de morti in Gaza

16:40, 10.02.2024 - Ministerul Sanatatii al Hamas a anuntat sambata un bilant de 28.064 de persoane ucise, majoritatea femei, copii si adolescenti, in Fasia Gaza de la inceputul razboiului dintre Israel si miscarea islamista palestiniana, informeaza agentia France Presse. Ministerul a raportat de asemenea un total de 117…

Doi batrani din Mures au fost gasiti morti in casa. Decesul, produs din cauza frigului

08:45, 27.01.2024 - Un barbat si o femeie, de 92, resepctiv 77 de ani, au fost gasiti morti in casa, vineri, 26 decembrie, in satul Campenita, judetul Mures, legistii stabilind ca decesul a survenit din cauza frigului si a unei usoare intoxicatii cu cu monoxid de carbon, a anunțat IPJ Mureș.Batranii au fost gasiți ieri,…

Caz infiorator in județul Mureș! Un barbat si o femeie, gașiti morti in casa. Erau intoxicați cu monoxid de carbon

21:05, 26.01.2024 - O noua tragedie a avut loc, de aceasta data in județul Mureș. Un barbat și o femeie au fost gașiți fara sufkare in propria casa. In urma anchetei, legistii stabilind ca decesul a survenit din cauza frigului si a unei usoare intoxicatii cu cu monoxid de carbon.

Șapte oameni au fost gasiți morți in doua case, langa Chicago. Poliția il cauta pe tanarul care i-ar fi impușcat

09:35, 23.01.2024 - Autoritatile dintr-o suburbie a orasului Chicago, in nordul Statelor Unite, cauta un tanar suspectat ca ar fi implicat in moartea a sapte persoane gasite in doua case din apropiere. Luni, „sapte persoane au fost gasite impuscate mortal”, a declarat Bill Evans, seful politiei din orasul Joliet, la sud-vest…


Ce parere ai despre aceasta stire?