Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

4 afecțiuni pe care le poți depista înainte să se manifeste

Publicat:

Daca te intrebi cum este posibil, e simplu: cu ajutorul testelor genetice, un instrument care poate depista bolile cu incidența rara, dar și predispozițiile noastre genetice. Mai nou, aceste teste sunt folosite, inclusiv in Romania, pentru a identifica condițiile de funcționare normala a corpului nostru, ajutandu-ne astfel sa ne formam obiceiuri in armonie cu noi inșine. Testarea ADN-ului este o metoda folosita pentru a determina paternitatea sau pentru a identifica autorul necunoscut al unei infracțiuni, lucruri cu care, de altfel, o asociem frecvent, grație filmelor americane. Exista, in practica,…

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un ordin de protecție din trei este incalcat in Romania. Cazurile de violența domestica, in creștere

13:00, 20.04.2024 - Un ordin de protecție din trei este incalcat in Romania, dupa ce istanla il dispune. In primele trei luni ale anului, instanțele judecatorești au emis aproape trei mii de ordine de protecție pentru victimele violenței domestice, insa mai bine de unul din trei a fost incalcat de persoanele impotriva…

O testare psihologica te ajuta sa dezvolți o atitudine pozitiva

11:01, 08.04.2024 - Testarile psihologice sunt inca privite cu suspiciune, din cauza ca oamenii nu le cunosc scopul și beneficiile sau pentru ca se tem ca aceste evaluari scot la iveala aspecte sensibile sau probleme psihologice. De aceea mulți nu fac o astfel de testare decat daca li se cere la angajare sau intr-un alt…

Salariul minim european va fi implementat in acest an. Cu cat ar putea crește salariile romanilor - simulari de la Ministerul Muncii

11:10, 03.04.2024 - Ne uitam in primul rand la salariul minim pe economie pentru ca acesta trebuie sa creasca pentru a asigura un nivel de trai decent avand in vedere inflația actuala. Știm deja ca in luna iulie va ajunge la valoarea bruta de 3.700 de lei, ceea ce inseamna o valoare neta de 2.217 lei. Și intr-adevar, se…

Salariul minim european va fi implementat in acest an. Cu cat ar putea crește salariile romanilor - simulari de la Ministerul Muncii

10:25, 03.04.2024 - Ne uitam in primul rand la salariul minim pe economie pentru ca acesta trebuie sa creasca pentru a asigura un nivel de trai decent avand in vedere inflația actuala. Știm deja ca in luna iulie va ajunge la valoarea bruta de 3.700 de lei, ceea ce inseamna o valoare neta de 2.217 lei. Și intr-adevar, se…

Bancile mari din top zece si-au majorat activele cu 10%-35% in 2023, peste inflatie

22:55, 30.03.2024 - CEC Bank, Banca Transilvania si Exim Banca Romaneasca, cu capital majoritar romanesc: cele mai mari cresteri ale activelor fata de 2022, de 35%, 21% si 15%. Activele nete la nivelul intregului sistem bancar au facut in 2023 un salt de aproape 15%, la peste 803 mld. lei, anunța Ziarul Financiar, potrivit…

Conferința și parteneriat ASPES – ASE – mediul de afaceri / Bogdan Petre: 'Sunt multe semnale de alarma la nivelul marilor companii de stat'

19:51, 27.03.2024 - Conferința și parteneriat ASPES – ASE – mediul de afaceri. Asociația De Studii Și Prognoze Economico-Sociale (ASPES) impreuna cu Academia De Studii Economice vor sa fie partenerii reali ai mediului de afaceri din Romania. ASPES este organizatoarea unei conferințe care va avea loc joi, 28 martie 2024…

Larisa Blanari susține o reprezentare mai mare a femeilor pe listele de candidați la alegerile din acest an. ”Suntem pe penultimul loc la nivelul Uniunii Europene privind egalitatea de gen”

20:40, 26.03.2024 - Președinta organizației județene a femeilor social democrate, OFSD Suceava, Larisa Blanari, este ingrijorata ca Romania se afla pe penultimul loc la nivelul Uniunii Europene privind egalitatea de gen in condițiile in care femeile reprezinta mai bine de jumatate din populația țarii. Aceasta crede ca…

Romanii, cei mai saraci pensionari din Europa. Cat primesc seniorii din Austria și din alte state UE

11:30, 18.03.2024 - „Dupa 35 de ani de munca, cat ia austriacul, ia 1218 euro, romanul ia 1280 de lei, adica 270 de euro”, a spus Monica Tatoiu.„Acuma, 1280 de lei in Romania traiește foarte prost. Singura soluție pe care eu o vad, reducerea cu minimum 25% a cheltuielilor de administrație din Romania și banii redirecționați…


Ce parere ai despre aceasta stire?