Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

3 zodii de femei cu un destin frumos. Nu le lipseşte nimic, Dumnezeu le-a dat totul

Publicat:

Frumusete interioara si exterioara, fericire, dragoste, bogatie materiala si spirituala. Sunt atuurile femeilor carora Dumnezeu le-a harazit un destin frumos. Lor nu le lipseste nimic in viata si sunt altruiste, generoase, ceea ce inseamna ca vor imparti cu bucurie din preaplinul lor.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Beatrice a pierdut lupta cu boala: “Dumnezeu are la dreapta Sa cel mai frumos inger”

14:25, 12.03.2024 - TRAGEDIE… Beatrice Padure, tanara care se lupta de doi ani de zile cu o boala rara, a incetat din viața. Anunțul a fost facut de catre familia acesteia pe rețelele de socializare: “Cel mai frumos inger! Din pacate pentru noi lupta cu aceasta boala crunta s-a incheiat, dar Dumnezeu are la dreapta Sa…

Doua zodii care vor fi protejate de Dumnezeu in aceasta primavara. Luna martie aduce impliniri pe toate planurile

08:21, 27.02.2024 - Perioada urmatoare vine cu vești bune pentru doua zodii care au noroc in tot ce și-au propus. Sunt favorizați de astre sa faca ceva diferit in cariera, dar și in viața pe plan personal. Vor avea parte, in sfarșit, de succesul la care au visat.

Mesajul emoționant al Oanei Boc dupa dispariția Cameliei Tișe: ”Dumnezeu sa odihneasca in pace sufletul tau frumos și bun”

15:05, 06.02.2024 - Oana Boc, soția primarului Emil Boc, a scris un mesaj emoționant dupa dispariția Cameliei Tișe, fosta soție a președintețui Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe. Soții Boc au fost nașii de cununie ai familiei Tișe și erau in relații apropiate și acum.Luni, Oana Boc a scris pe Facebook: „Dumnezeu sa…

Cele 3 zodii care sunt binecuvantate de Dumnezeu pana in decembrie 2024. Vor avea aura divina

11:45, 06.02.2024 - Vești bune pentru trei zodii. Astrele s-au aliniat in favoarea lor și Dumnezeu le vegheaza drumul pe parcursul intregului an. Afla care sunt nativii ce se vor bucura de ajutor pana in decembrie 2024. Au o aura divina, nimic nu ii poate distruge. Zodia binecuvantata in 2024 In anul 2024, nativii zodiacului…

Doua zodii protejate de Dumnezeu in luna februarie. Se anunța cea mai buna perioada din an

20:50, 07.01.2024 - Vești uluitoare pentru doua zodii din horoscop. Nativii vor fi protejați de Dumnezeu, iar in acea perioada lucrurile vor decurge așa cum și-au dorit. Urmeaza una dintre cele mai bune perioade din acest an, de care trebuie sa profite pentru a-și pune dorințele pe primul loc.

Star Matinal. Flora Nastase s-a confruntat cu depresia. ”Regina blanurilor” a ajuns la spital de mai multe ori: ”Existența zilnica devenise prea grea”

10:01, 02.01.2024 - Flora Nastase s-a confruntat cu depresia timp de mai mulți ani. ”Regina Blanurilor” a trecut prin momente grele, atat in 2022, cat și in 2023. A ajuns la spital pentru probleme medicale și a gasit alinarea in rugaciune catre Dumnezeu.

Patriarhul Daniel, mesaj de Anul Nou: Va adresam tuturor parintesti binecuvantari, doriri de sanatate si mantuire, pace si bucurie

16:30, 31.12.2023 - Patriarhul Romaniei, Daniel, a transmis duminica un mesaj cu prilejul Anului nou in care adreseaza tuturor romanilor „parintesti binecuvantari, doriri de sanatate si mantuire, pace si bucurie, fericire si mult ajutor de la Dumnezeu in toata fapta cea buna”.

Trei zodii vor avea parte de cel mai frumos Revelion. Urmeaza surprize mari pentru ele

14:50, 31.12.2023 - Vin vești bune pentru trei zodii din horoscop! Nativii vor avea parte de cel mai frumos Revelion din viața lor și vor pași in anul 2024 cu dreptul. Ei nu și-au facut planuri mari, iar ceea ce urmeaza ii va lua prin surprindere. Urmeaza surprize mari și clipe de neuitat.


Ce parere ai despre aceasta stire?