Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

133 de „bombe” aruncate în aer la Râpa Galbenă

Publicat:

Detonare controlata, joi dimineata, la poligonul din Branistea. 133 de elemente de munitie, de la bombe la grenade, proiectile avand 100 kg explozibil, plus cele 18 kilograme de trotil necesare initierii detonarii, au fost carate, cu aceeasi masina veche, prin oras, catre zona de detonare.  „Proiectilele acestea au fost adunate timp de sase luni de pe tot teritoriul judetului Galati. Au fost gasite in albia Siretului, sub prispa unei case, pe marginea unui drum judetean si in gospodariile populatiei. Sunt din primul si al doilea razboi mondial si inca puteau exploda, daca se aplica…

Citeste articolul mai departe pe monitoruldegalati.ro…  

Sursa articol: monitoruldegalati.ro


Stiri pe aceeasi tema

Polițist local, lovit intenționat cu mașina. Șoferul vinovat a fugit, victima a fost dusa la spital

15:15, 29.02.2024 - Un polițist local din Galați a fost ranit, lovit intenționat cu mașina de un șofer care a refuzat sa se supuna legitimarii. Ulterior, acesta a fugit de la locul accidentului. Polițistul este internat in spital, cu multiple leziuni.

Politist local, lovit intentionat cu masina de un șofer care nu a vrut sa se legitimeze

13:25, 29.02.2024 - Un politist local din Galati a ajuns la spital dupa ce a fost lovit intentionat cu masina de un barbat care a refuzat sa se legitimeze. Acesta a parasit locul accidentului, dar a fost identificat ulterior. Incidentul a avut loc marti, in zona Pietei Centrale din Galati, iar politistul ranit a fost transportat…

Caz șocant in Galați! Un polițist, lovit cu mașina de un șofer care a refuzat sa se legitimeze

13:25, 29.02.2024 - Un polițist din Galați a fost lovit cu mașina de un șofer care a refuzat sa se legitimeze. Agentul a fost transportat de urgența la spital pentru a primi ajutor din partea medicilor. In ce stare se afla in urma impactului.

Petrecareți cu manele și urlete, langa secția de Poliție. Unul dintre ei s-a urcat pe o mașina

15:30, 26.02.2024 - Cinci barbați au facut scandal intr-o stație Peco dintr-o localitate din județul Galați. Au ascultat manele, unul dintre s-a urcat pe o mașina, iar altul a stropit autoturismele cu șampanie. Petrecerea s-a desfașurat la o aruncatura de baț de sediul Poliției.

Afacerist prins drogat la volan și cu 400.000 de euro in mașina

16:10, 22.02.2024 - Madalin Costin, in varsta de 38 de ani, a fost surprins de forțele de ordine conducand pe strada Unirii din centrul orașului Braila, chiar in apropiere de locuința sa, fara a deține un permis de conducere valabil. Madalin, fiul lui Sorin Costin, un cunoscut om de afaceri din localitate, decedat la sfarșitul…

Trageri cu muniție de razboi și bubuituri in Poligonul Smardan, langa Galați. „Populația nu trebuie sa intre in panica!“

11:46, 12.02.2024 - Pana la sfarșitul lunii februarie vor fi trageri cu cu muniție de razboi in Poligonul Smardan, din Galați. Populația nu trebuie sa intre in panica, acestea fiind exerciții militare uzuale, a transmis Prefectura județului Galați.

Tinerii carbonizați in accidentul din Galați sunt veri. Șoferul luase de trei luni permisul VIDEO

15:40, 30.01.2024 - Doi tineri de 16 și 21 de ani și-au pierdut viața intr-un teribil accident in județul Galați. Mașina in care aceștia se aflau s-a izbit violent de un autocamion, apoi a luat foc. Cei doi tineri erau rude.

(video) Un șofer din Galați, prins in Romania cu țigari de contrabanda in mașina aduse din Republica Moldova

19:30, 21.01.2024 - Un galatean s-a ales cu dosar penal pentru contrabanda dupa ce a fost prins de politisti in trafic cu 10.000 de tigarete de provenienta Republica Moldova pe care le avea in autoturism, a informat IPJ Galati, scrie agerpres.ro .


Ce parere ai despre aceasta stire?