Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

1.000.000 de lei de la Ministerul Culturii pentru ONG-ul lui Cumpănașu

Publicat:

a alocat un milion de lei unui proiect organizat de ONG-ul lui Alexandru Cumpanașu pentru o emisiune TV, o caravana, publicarea de documente istorice pe Facebook, editarea de broșuri și carți despre și organizarea de ateliere pentru copii, informeaza G4Media.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Ce spune Zaharova, ce raspunde Turcan  

16:35, 19.04.2024 - Raluca Turcan  a raspuns vineri acuzațiilor purtatoarei de cuvant a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova.  Aceasta a spus ca țara noastra vrea sa anuleze cultura rusa. „Romania decide singura cum iși gestioneaza politicile in domeniu, iar propaganda statelor agresoare nu iși are locul in instituțiile…

Cioroianu ramane pe poziție, dupa scandalul cu Emilia Sercan

16:00, 12.03.2024 - Directorul interimar al Bibliotecii Nationale a Romaniei, Adrian Cioroianu, a declarat marti ca nu isi va da demisia, adaugand ca este posibil sa se inscrie la concursul care urmeaza sa fie organizat pentru aceasta functie. Cioroianu a fost invitat marti la audieri la Comisia pentru cultura a Camerei…

Fosta inchisoare comunista de la Fagaraș, inscrisa in patrimoniul UNESCO

07:55, 22.02.2024 - Fosta inchisoare comunista Fagaraș ar putea intra in Patrimoniul Mondial UNESCO. Fosta inchisoare comunista din Cetatea Fagaraș a fost inscrisa pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Ministerul Culturii, prin Institutul Național al Patrimoniului, a pregatit documentele cu obiectivele științifice și…

Rana istoriei. Fostele inchisori comuniste, in Patrimoniul UNESCO

11:35, 21.02.2024 - Ministrul Culturii, Raluca Turcan, a anuntat ca a pregatit foaia de parcurs a fostelor inchisori comuniste – Sighet, Pitesti, Jilava, Ramnicu Sarat si Fagaras – pentru ca acestea sa intre in Patrimoniul Mondial UNESCO. „Fostele inchisori comuniste – Sighet, Pitesti, Jilava, Ramnicu Sarat si Fagaras…

Cand s-au facut primele fotografii in Baia Mare

10:15, 31.01.2024 - In prima jumatate a secolului al XIX-lea (anii 1829-1839), tehnica noua de redare a imaginii a declanșat conturarea unei vaste documentații imagistice cu incontestabila funcție de memorie a istoriei. Fotografia, caci despre ea este vorba, avand calitatea extraordinara de a reda realitatea existenta…

Podul de piatra, o provocare pentru proiectant si specialisti

13:46, 29.01.2024 - CARAS-SEVERIN – Ionut Guran, constructorul care s-a ocupat de proiectul reabilitarii Podului de Piatra din statiunea Baile Herculane, sustine ca acest obiectiv a fost o mare provocare! Una dintre realizarile tehnice remarcabile ale secolului XIX, Podul de Piatra de la Herculane, și-a recapatat stralucirea,…

De ce nu e corect sa spunem "Mica Unire". Ce spune istoricul Adrian Cioroianu despre greșeala pe care o fac mulți romani?

10:25, 23.01.2024 - Sintagmele "Mica Unire" (1859) și "Marea Unire" (1918) mi se par nefericite și nedrepte, pentru ca ele sugereaza și chiar stabilesc un fel de top in Istorie - ceea ce e absurd, a argumentat Adrian Cioroianu. "Unui istoric profesionist i-ar fi relativ ușor sa demonstreze ca, intr-un fel, unirea din 1859…

Scandal nemaiintalnit. Pavel Susara și „falsuri” la Muzeul National de Arta

17:15, 22.01.2024 - Criticul de arta Pavel Susara , presedintele Asociatiei Expertilor si Evaluatorilor de Arta din Romania (AEEAR), acuza conducerea Muzeului National de Arta de „grave erori institutionale muzeografice si curatoriale”, prin prezentarea de „falsuri” in expozitia „Victor Brauner. Intre oniric si ocult”. …


Ce parere ai despre aceasta stire?