Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

10 metode prin care poți scăpa de grăsimea de pe burtă fără a merge la sală

Publicat:

Vrei sa scapi de grasimea de pe burta, dar sportul nu iți este deloc prieten? Exista metode care te ajuta sa slabești rapid, fara a merge la sala. De exemplu, știai ca exista un aliment minune, pe care daca il incluzi in alimentație, te poate scapa de grasimea in exces? Iata 10 metode pentru a scapa de burta chiar daca nu te deplasezi pana la sala de sport: 

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cand e bine sa iei micul dejun si cina pentru a reduce grasimea de pe burta si a controla foamea

14:20, 13.04.2024 - Momentul in care iei mesele zilnic este foarte important pentru sanatatea ta. Daca știi cum sa iși controlezi foamea, reușești sa ajungi la silueta pe careți-o dorești. Iata cand e bine sa iei micul dejun și cina, astfel incat sa reduci grasimea din organism.

Amestecul puternic care te scapa definitiv de ploșnițe. Cu ce sa stropești prin casa, soluția e simpla

23:30, 06.04.2024 - Ploșnițele sunt un adevarat coșmar, deoarece sunt foarte greu de eliminat și se inmulțesc intr-un ritm foarte alert. Daca va confruntați cu o astfel de problema, iar soluțiile din comerț nu au dat rezultatele dorite, puteți incerca și cateva metode naturale. Cum sa scapi de ploșnițe cu metode 100% naturale…

Carmen Bruma, sfaturi pentru a scapa de grasimea viscerala. De ce este considerata periculoasa: "Devine factor de risc..." / FOTO

20:30, 04.03.2024 - Grasimea viscerala mai este cunoscuta și sub denumirea de grasime toxica. Carmen Bruma a impartașit, de curand, cele trei reguli pentru a scapa de acest tip de grasime considerat periculos pentru sanatate.

Cand ar trebui sa mananci micul-dejun și cina pentru a scapa de grasimea de pe burta, conform unui medic

17:25, 04.03.2024 - Nu este deloc ușor sa scapi de grasimea de pe burta, insa daca iei in considerare sfatul oferit de un medic din Florida ți-ai putea face calatoria catre un abdomen mai plat mult mai ușoara.

Ce pedeapsa primește Micutzu pentru scandalul de strada in care a fost implicat in 2021. Cosmin Nedelcu scapa de urmarirea penala

13:45, 28.02.2024 - Micutzu scapa de urmarirea penala in dosarul de amenințare, dupa ce in vara lui 2021 a fost implicat intr-un scandal pe Calea Victoriei. Totuși, Cosmin Nedelucu va primi o pedeapsa: munca in folosul comunitații.

Cum scapi de petele de superglue de pe haine in doar 5 minute. Trucul asta e genial

15:36, 19.02.2024 - Cel mai probabil te-ai confruntat și tu cu situația in care ai avut de lipit ceva și superglue ți s-a lipit de haine sau de degete. Din fericire, indiferent daca este proaspat sau deja uscat, exista mai multe modalitați de a scapa de acesta ușor și fara probleme. Modul ușor de a elimina superglue de…

Primarița din Brusturi, judecata pentru tentativa de omor, scapa de controlul judiciar dupa mai bine de 20 de luni

11:45, 09.02.2024 - Tribunalul Bihor a hotarat, vineri, sa revoce controlul judiciar dispus in urma cu mai bine de 20 de luni, in mai 2022, in cazul primariței din comuna Brusturi, Livia Barlau, judecata pentru tentativa de omor.

Polițistul care a lovit-o mortal pe Raisa pe trecerea de pietoni scapa de inchisoare. Ce pedeapsa a primit

15:40, 31.01.2024 - Polițistul care a lovit-o mortal pe Raisa pe trecerea de pietoni, Constantin Popescu, scapa de inchisoare. La doi ani de cand fetița in varsta de doar 11 ani a murit in tragicul accident rutier, agentul a primit o pedeapsa. Iata ce a decis instanța in cazul lui!

Cuvinte cheie:

scapa metode burta grasimea

Ce parere ai despre aceasta stire?