Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primul târg imobiliar din acest an se dechide vineri, 20 martie, la Sala Palatului: Project Expo 2015

Publicat:

Cea mai ieftina proprietate scoasa la vanzare in cadrul Project Expo este din zona Fundeni, unde ofera o garsoniera la un pret de 17.600 euro. Si pretul pe metru patrat este unul foarte mic, mai exact 550 de euro/mp.

vine din urma cu o garsoniera in la un pret de 19.125 de euro si apartamente cu doua camere la 26.000 de euro.

Apartamentele cu trei camere au preturi care pleaca de 45.500 de euro, iar in cazul caselor, pretul minim este de 64.000 de euro.

Ce promotii vor fi afisate

„In cadrul primului targ imobiliar…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vestul Capitalei, cel mai cautat de chiriași. Unde sunt insa cele mai mici chirii din București

17:10, 24.04.2024 - Apartamentele situate in vestul Bucureștiului au fost, in luna aprilie, cele mai cautate de catre chiriași, arata datele Imobiliare.ro. Mii de persoane care au vrut sa se mute cu chirie s-au orientat catre aceasta parte a Capitalei, deși cele mai ieftine chirii raman cele din sud. Cei mai mulți potențiali…

Ansamblul rezidențial Vivalia Grand iși prezinta oferta la Targul Imobiliar Timișoara

13:01, 13.03.2024 - Amplasat in zona centrala a Timișoarei, ansamblul rezidențial Vivalia Grand te ține mereu conectat la tot ce conteaza, aflandu-se la doar cateva minute distanța de centrul orașului, Iulius Town, facultați, școli și alte puncte majore de interes ale orașului.

Cum gasești locuința perfecta din oferta de apartamente cu 4 camere in București

13:10, 06.03.2024 - Daca ai in plan sa achiziționezi un apartament nou pentru familia ta, cu siguranța te intrebi deja cum sa alegi locuința potrivita. Bineințeles, exista trei criterii importante de care trebuie sa ții cont: prețul, localizarea și numarul de camere. De exemplu, pentru o familie cu copii, o locuința cu…

Șefa ANAF: Proiectul Big Data are termen de implementare de 2-3 ani / Pana atunci, lucram la anumite module

11:16, 29.02.2024 - Digitalizarea ANAF, inclusiv e-Factura, trebuie sa aduca in acest an 19 miliarde lei la bugetul de Stat, conform datelor Consiliului Fiscal. Totuși, așa cum HotNews.ro a mai scris, nu exista in acest moment proiectul Big Data pentru analiza datelor colectate.

Cum iși fura statul roman singur caciula. Factura platita pentru ca nu suntem capabili sa schimbam o lege din 1968

10:25, 17.02.2024 - Romania are aceeași organizare administrativa de pe vremea lui Nicolae Ceaușescu, dar la trei decenii dupa Revoluție niciun partid nu a avut suficienta voința politica pentru a o reforma. Politologul Cristian Pirvulescu explica de ce aceasta reforma nu mai poate aștepta și ce beneficii ar aduce.

A incercat sa fuga din spital dupa ce și-a facut o operație estetica, pentru a nu plati factura

15:40, 08.02.2024 - O femeie a incercat sa fuga dintr-un spital privat din Ankara dupa ce și-a facut o operație estetica, pentru a nu plati factura, a informat joi reteaua turca NTV, citata de EFE și Agerpres. Femeia, de nationalitate straina, dar a carei identitate nu a fost dezvaluita, a suferit o operatie estetica la…

e-Factura: Mesaje false in numele ANAF

14:20, 30.01.2024 - Fiscul atenționeaza asupra unei noi campanii de mesaje false, transmise in numele ANAF, prin care contribuabilii sunt rugați sa furnizeze informații privind facturile emise in sistemul e-Factura pentru societațile pe care le administreaza sau la care lucreaza.

Apartamentele-garaj, noua „oferta” in jungla imobiliara din Cluj: „Aș dori sa schimb CF-ul ca sa apara ca și apartament”

12:45, 29.01.2024 - Garaje transformate in apartamente? Sigur, in jungla imobiliara clujeana orice e posibil. Pe o rețea de socializare, un potențial cumparator se intereseaza despre posibilitatea rectificarii carții funciare pentru a „transforma” un garaj intr-un apartament. Oferta proprietarului i se pare extrem de atractiva,…


Ce parere ai despre aceasta stire?