Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

15:36, 28.03.2024

10 lucruri pe care să nu le faci la stațiunile all inclusive: „Acordați prioritate localurilor care servesc preparate din gastronomia locală”

Vacanțele în stațiuni all inclusiv sunt foarte atractive pentru mulți oameni - și pe bună dreptate. Stabilirea unui buget înainte de a ajunge la destinație te poate scăpa de durerile de cap din timpul călătoriei,…




09:05, 28.03.2024

Rețetă de măsline pane. Cum faci măsline pane umplute cu brânză

Rețetă de măsline pane. Cum faci măsline pane umplute cu brânză

Măslinele pane au o textură crocantă și pot fi gustarea ideală sau preparatul perfect de la aperitiv, pentru toți membri familiei. Iată cum faci acasă măsline pane.Pentru a pregăti măsline pane, poți alege orice…




17:36, 27.03.2024

O altă cantină de liceu, închisă de Protecția Consumatorilor la Timișoara

O altă cantină de liceu, închisă de Protecția Consumatorilor la Timișoara

Cantina Colegiului Tehnic Henri Coandă Timișoara a fost controlată de inspectorii de la Protecția Consumatorului Timiș Abateri constatate: – agregate frig neigenizate cu depuneri masive de praf și cu urme de mucegai.…




14:56, 27.03.2024

Jurații Chefi la cuțite sunt provocați să facă preparate cu un buget de 30 de lei, iar românul care a gătit în echipa celui mai bun Chef din Asia vine diseară la preselecții

Jurații Chefi la cuțite sunt provocați să facă preparate cu un buget de 30 de lei, iar românul care a gătit în echipa celui mai bun Chef din Asia vine…

În această seară, la Antena 1, jurații Chefi la cuțite au parte de o provocare cu buget redus: amuleta poate fi câștigată cu doar 30 de lei! Dar ce preparate cu pretenții de fine dining vor pregăti Chefii cu ingrediente…




13:25, 27.03.2024

Restaurant ACOM, locul ideal pentru a-ți satisface gusturile culinare

Restaurant ACOM, locul ideal pentru a-ți satisface gusturile culinare

Preparatele din pește ocupă un loc important în alimentație, fiind sănătoase și benefice pentru organism. Acestea pot fi servite, acum, într-un loc de poveste, în localitatea Șumugiu, din județul Bihor.




11:55, 27.03.2024

Ce să adaugi la final în compoziția de chiftele. Gustul e cu totul deosebit, se vor topi în gură

Chiftelele reprezintă un preparat adorat de români și sunt și ușor de preparat. Asta dacă ținem cont de sfaturile bucătarilor cu experiență. Pentru ca ele să iasă perfecte și să aibă un gust deosebit, iată ce să…




11:20, 27.03.2024

Desertul din câteva ingrediente care se prepară în 5 minute. E delicios şi te scapă de grija musafirilor neanunţaţi

Desertul din câteva ingrediente care se prepară în 5 minute. E delicios şi te scapă de grija musafirilor neanunţaţi

Delicat, cu textură fină, acest desert face parte din categoria prăjiturilor cu care nu dai greș și pe care nimeni nu îl poate refuza. Se prepară extrem de simplu, în doar 5 minute, cu câteva ingrediente din bucătărie.…




10:05, 27.03.2024

Reţete de creme pentru prăjituri

Reţete de creme pentru prăjituri

Cremă dulce, cremă ușor sărată sau cremă aromată, fiecare dintre acestea sunt ingredientul vedetă al oricărei rețete de prăjituri. Mai jos îți spunem ce rețete de creme pentru prăjituri poți face acasă.Prăjiturile…




08:55, 27.03.2024

USV Iași: Peste 50 de preparate înscrise la concursul de produse tradiționale

USV Iași: Peste 50 de preparate înscrise la concursul de produse tradiționale

Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași (USV), Facultatea de Ingineria Resurselor Animale și Alimentare (FIRAA), în parteneriat cu Direcția pentru Agricultură Județeană Iași organizează…




08:40, 27.03.2024

Satul din România unde fermierii prepară cea mai gustoasă brânză, înregistrată la OSIM. Localitatea are sol sărăturat și e bogată în săruri minerale

Satul brăilean Gulianca a devenit cunoscut datorită brânzei, un produs care se obţine din lapte de oaie, al cărui secret constă în gustul unic dat de iarba care creşte pe solul sărăturat și bogat în săruri minerale.…




22:35, 26.03.2024

Satul din România bogat în sol sărăturat și săruri minerale, unde fermierii prepară cea mai gustoasă brânză. A fost înregistrată la OSIM

Satul Gulianca din Brăila a devenit cunoscut datorită brânzei, un produs care se obţine din lapte de oaie, al cărui secret constă în gustul unic dat de iarba care creşte pe solul sărăturat și bogat în săruri minerale.…




17:00, 26.03.2024

Rezident Land, de aproape 10 ani o oază de relaxare la 20 km de Oradea - Miersig! Restaurant cu preparate ca la mama acasă!

Rezident Land, de aproape 10 ani o oază de relaxare la 20 km de Oradea - Miersig! Restaurant cu preparate ca la mama acasă!

Rezident's Land, situat la 20 de km de Oradea, în satul Miersig (comuna Husasău de Tinca) este un proiect de suflet, construit în 2015, caracterizat de un contrast rustic, între tradiție și modernitate, cu preparate…




23:30, 25.03.2024

Chefi la cuțite, 25 martie 2024. Varză s-a întors la show-ul de gătit! Ce preparat le-a gătit de această dată comediantul: ”Dacă nu e bine, mă întorc…

În episodul 4 al sezonului 13 Chefi la cuțite, din 25 martie 2024, Varză, pe numele său real Daniel Ilie, a revenit cu o nouă rețetă în platoul show-lui culinar de la Antena 1. Iată ce le-a gătit comediantul de…




21:01, 25.03.2024

Chefi la cuțite, 25 martie 2024. Cum au reacționat jurații când au aflat cine va degusta din preparatele lor la jocul de amuletă

Chef Richard Abou Zaki, chef Orlando Zaharia, chef Ștefan Popescu și chef Alexandru Sautner au avut o reacție neașteptată în ediția 4 din sezonul 13 Chefi la cuțite, de pe 25 martie 2024, când au aflat cine va…




18:45, 25.03.2024

NOU la ARENA by Casa EMA: Happy Hours, zilnic, între orele 12.00 și 14.00!

NOU la ARENA by Casa EMA: Happy Hours, zilnic, între orele 12.00 și 14.00!

ARENA by Casa EMA, restaurantul din Bistrița la care puteți ajunge direct din piscină, vă așteaptă cu o nouă surpriză: Happy Hours! Zilnic, între orele 12.00 și 14.00, aveți REDUCERE de 20% la toate preparatele…




13:20, 25.03.2024

Rețetă de pește la cuptor cu legume. Cu ce preparat să îi surprinzi pe cei dragi de Buna Vestire

Creștinii care țin Postul Paștelui au, astppzi, dezlegare la pește. Dacă nu știi cu ce să își surprinzi familia în această zi, redacția Spynews.ro îți prezintă o idee de preparat pe care îl vei adora. Rețeta de…




12:05, 24.03.2024

Concurs culinar organizat în județul Mureș

Concurs culinar organizat în județul Mureș

Liceul Tehnologic "Sfântu Gheorghe" din Sângeorgiu de Pădure organizează, în data de 3 aprilie, de la ora 13.00, Concursul județean "Preparate tradiționale ardelenești." "Concursul se adresează elevilor din clasele…




17:25, 23.03.2024

Hello Chef sezon 7, 23 martie 2024. Roxana Blenche a gătit un cozonac tradițional reinterpretat. Secretul unui preparat de succes

În episodul 4 din sezonul 7 Hello Chef, de pe 23 martie 2024, chef Roxana Blenche a primit o provocare senzațională din partea Dianei Matei. Gazda emisiunii o să facă tot ce poate pentru a găti un preparat tradițional…




10:15, 23.03.2024

Ce poți găti cu resturile de mămăligă. Nu le vei mai arunca la gunoi, idei de preparate absolut delicioase

Ce poți găti cu resturile de mămăligă, una dintre cele mai îndrăgite garnituri românești. Aceasta se poate servi caldă și moale, dar poate fi mâncată chiar și după ce s-a răcit și întărit. Românii preferă să mănânce…




13:20, 22.03.2024

Rețetă de covrigi de casă. Un preparat gustos de post

Suntem în perioada de post a Paștelui, iar din acest motiv ne-am gândit să-ți prezentăm o rețetă simplă de covrigi de casă. Este un preparat gustos, care îți va încânta papilele gustative. Iată de ce ingrediente…




11:16, 21.03.2024

În care regiune din România găsim, cu adevărat, cea mai bună mâncare. Opinia unui bucătar de top: Avem una dintre cele mai interesante bucătării

În care regiune din România găsim, cu adevărat, cea mai bună mâncare. Opinia unui bucătar de top: "Avem una dintre cele mai interesante bucătării"

Bucătăria românească este una dintre cele mai apreciate din Europa, iar acest lucru îl confirmă și specialiștii de la TasteAtlas! Preparatele noastre au reușit să ajungă pe locul 4 în topul celor mai bune, în iunie…




09:30, 21.03.2024

Rețetă de pastă de fasole cu avocado. Un preparat gustos și sănătos, perfect pentru perioada postului

Ne aflăm în perioada postului Paștelui, iar dacă nu ai idee ce să mai gătești, atunci nu-ți face probleme, deoarece noi venim cu soluția și îți prezentăm o rețetă simplă de pastă de fasole cu avocado. Este un preparat…




07:55, 21.03.2024

În care regiune din România găsim, cu adevărat, cea mai bună mâncare. Opinia unui bucătar de top: Avem una dintre cele mai interesante bucătării

În care regiune din România găsim, cu adevărat, cea mai bună mâncare. Opinia unui bucătar de top: "Avem una dintre cele mai interesante bucătării"

Bucătăria românească este una dintre cele mai apreciate din Europa, iar acest lucru îl confirmă și specialiștii de la TasteAtlas! Preparatele noastre au reușit să ajungă pe locul 4 în topul celor mai bune, în iunie…




22:55, 20.03.2024

Chefi la cuțite, 20 martie 2024. Cine a câștigat a treia amuletă a sezonului 13. Jurații au gătit preparate speciale: „Mi-a picat și mie fața” / VIDEO

Jurații de la Chefi la cuțite s-au luptat pentru a treia amuletă a sezonului. Roxana Blenche a fost cea care a jurizat și a oferit unui singur chef avantajul. Vedeta farfuriei a fost morcovul, iar aceștia au știut…




22:06, 20.03.2024

Chefi la cuțite, 20 martie 2024. Amuletă importantă anunțată de Irina Fodor. Cine va degusta preparatele: ”„Mă doare capul” / VIDEO

În a treia ediție de la Chefi la cuțite, Irina Fodor a anunțat o amuletă importantă pentru cei patru jurați. Invitatul care le va degusta preparatele acestora este o persoană cu gusturi fine și multă experiență…




21:30, 20.03.2024

Regiunea din România cu cea mai bună mâncare. Zona în care preparatele au un gust special, le-au gustat?

Regiunea din România cu cea mai bună mâncare. Zona în care preparatele au un gust special, le-au gustat?

Te-ai întrebat vreodată unde se mănâncă cel mai bine la noi în țară? Există o zonă în care se gătește la un alt nivel, iar preparatele au un gust de-a dreptul special. Cine ajunge să le guste, nu se va mai sătura…




20:35, 20.03.2024

Rețetă de cartofi cu ciuperci și ceapă la tigaie. Un preparat delicios pentru perioada postului

Ne aflăm în perioada postului Paștelui, iar dacă nu ai idee ce să mai gătești, atunci nu-ți face probleme, deoarece noi venim cu soluția și îți prezentăm o rețetă simplă de cartofi cu ciuperci și ceapă la tigaie.…




15:10, 20.03.2024

În ce zonă a țării se mănâncă cel mai bine. Un cunoscut bucătar explică de ce gastronomia românească are căutare

Românii se laudă, de multe ori, cu bucătăria tradițională, iar preparate autentice sunt apreciate și de către cei care aleg să ne viziteze țara. Astfel, multe persoane se întreabă în ce regiune a țării se găsesc…




14:45, 19.03.2024

CAPCANELE CONSUMULUI ÎN POST Preparate de Post cu Până la 50 de E-uri

Există și o soluție pentru a fi mai informați, pentru a alege ce cumpărăm, ce mâncăm, cât mâncăm, cum mâncăm, pentru a fi real ce ne dorim! The post CAPCANELE CONSUMULUI ÎN POST Preparate de Post cu Până la 50…




14:45, 18.03.2024

Preparatele de post care au până la 50 de E-uri. Ce nu este indicat să consumi în Postul Paștelui

Preparatele de post care au până la 50 de E-uri. Ce nu este indicat să consumi în Postul Paștelui

Luni, 18 martie, în ziua în care începe perioada restricțiilor alimentare ce precede cea mai importantă sărbătoare a creștinilor. Specialiștii de la InfoCons îi îndeamnă pe români să aibă grijă la alegerile culinare…