Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

00:10, 14.01.2024

Rareș Bogdan a dat costumul jos și a pus mâna pe secure, ca să spargă lemne -VIDEO

Rareș Bogdan a dat costumul jos și a pus mâna pe secure, ca să spargă lemne -VIDEO

Într-o intervenție la Realitatea Plus, Rareș Bogdan a dezvăluit povestea din spatele filmării. "Abia am aterizat de la Bruxelles și fiul meu m-a sunat să mă întrebe dacă putem face focul, ca să prăjim niște slănină.…




21:25, 13.01.2024

Rareș Bogat a dat costumul jos și a pus mâna pe secure, ca să spargă lemne -VIDEO

Rareș Bogat a dat costumul jos și a pus mâna pe secure, ca să spargă lemne -VIDEO

Într-o intervenție la Realitatea Plus, Rareș Bogdan a dezvăluit povestea din spatele filmării. "Abia am aterizat de la Bruxelles și fiul meu m-a sunat să mă întrebe dacă putem face focul, ca să prăjim niște slănină.…




20:45, 13.01.2024

Rareș Bogat a dat costumul joc și a pus mâna pe secure, ca să spargă lemne -VIDEO

Rareș Bogat a dat costumul joc și a pus mâna pe secure, ca să spargă lemne -VIDEO

Într-o intervenție la Realitatea Plus, Rareș Bogdan a dezvăluit povestea din spatele filmării. "Abia am aterizat de la Bruxelles și fiul meu m-a sunat să mă întrebe dacă putem face focul, ca să prăjim niște slănină.…




10:31, 03.12.2023

Somon cu sos din marinată - O rețeta simplă și delicioasă, gata în doar 30 minute

  Somon cu sos din marinată - Ingrediente 2 rondele de somonsarepiper1.5 linguri ulei1 linguriță semințe susan Pentru marinată:2 linguri de miere2 linguri de sos de soiasucul de la 1/2 lămâie *Cantitățile sunt…




01:25, 08.11.2023

„Limba soacrei”, aperitivul cel mai aromat - 2 rețete foarte ușoare din dovlecei și vinete

 „Limba soacrei” este un aperitiv foarte delicios, aromat și puțin picant. Poate fi pregătit atât din dovlecei, cât și din vinete. „LIMBA SOACREI” DIN DOVLECEI  „Limba soacrei” din dovlecei - Ingrediente 2 dovlecei3…




17:40, 10.10.2023

Sos de mărar. Cum să prepari cel mai bun sos de mărar

De fiecare dată când avem mărar la îndemână, gătim acest sos de mărar delicios. Am încercat multe variante și aceasta este, cu siguranță, cea mai bună și mai ușoară metodă de preparare.Rețetă de sos de mărarIngrediente…




14:26, 07.07.2023

Ce se întâmplă când prăjim alimentele în ulei: „Este destul de nociv, adaugă de 3 ori mai multe calorii”

Prăjirea în baie de ulei este gustoasă, dar nesănătoasă,. Această metodă este contraindicată de medici: mărește foarte mult valoarea calorică a alimentelor, induce apariția de acizi grasi tip trans, precum și o…




23:55, 31.01.2023

Tăiței din cartofi în pesmet, cu nuci și pere poșate, făcuți de bunici - Rețeta delicioasă a unui bucătar român

Tăiței din cartofi în pesmet, cu nuci și pere poșate. IngredienteIngrediente pentru tăței* 450 g de cartofi în coajă;* 150 g de făină alba;* 30 g de unt;* 2 gălbenușuri;* un vârf de cuțit de sare.Ingrediente pentru…




08:46, 20.01.2023

Nu mai știi ce să faci de mâncare? 16 Rețete rapide, gata în 30 de minute

1. Rondele de somon cu glazură și orez basmati Ingrediente: 2 rondele somon afumat 4 linguri de ulei măsline sucul si coaja de la o lămâie 1o jumătate linguriță ghimbir 1 lingură miere de albine 1 lingură muștar…




18:56, 06.10.2020

Tăriceanu, despre amânarea alegerilor: Poate e mai rezonabil să ne perpelim încă 5-6 luni cu Orban decât să ne prăjim pentru următorii încă 4 ani!

Călin Popescu Tăriceanu consideră că amânarea alegerilor parlamentare pentru primăvară este singura măsură logică. Liderul ALDE apreciază că este nevoie de o gestionare calmă și nepropagandistică a...




19:40, 04.10.2020

Cît de periculos este uleiul în care prăjim cartofii

Cartofii prăjiţi vă îngraşă foarte tare. Nutriţioniştii spun că un cartof copt sau fiert are 80 kcal/gram, iar unul prăjit ajunge şi la 400 kcal/gram. Prima consecinţă este că îngraşă, iar de aici apar boli grave…




07:43, 17.05.2020

Ești în criză de timp? Cele mai gustoase rețete pe care le poți pregăti în 30 de minute

Supă crema de morcovi cu ghimbir și semințe 800 g morcovi 1 ceapă mare 3 linguri ulei de palmier 2 căței de usturoi 1 linguriță rasă ghimbir 1 l supă de legume 1 felie țelină (de grosimea a două degete) sare piper…




10:36, 22.01.2019

Greșeala pe care o facem când prăjim cartofii - Crește riscul de cancer

Alimentele bogate în amidon preparate la temperaturi foarte înalte pentru o perioadă lungă de timp, precum cartofii prăjiți intens, pot crește riscul de cancer în cazul persoanelor care le consumă în mod frecvent,…




23:36, 11.01.2019

Gutui umplute cu nuci si stafide

Ingrediente Gutui umplute cu nuci si stafide – 3 gutui mari – 100 gr stafide – 100 gr miez nuca – 2 linguri miere – 2 linguri unt topit Mod de preparare Gutui umplute cu nuci si stafide Prajim putin in cuptor nucile…




08:00, 05.12.2018

PrăjiMania, de la angajat la antreprenor, fără să-ți tai creanga de sub picioare

Mulți dintre noi visează sa devină antreprenori, văzând prin asta un mijloc de a se bucura de libertate personală și financiară. Nici nu este greu de înțeles de ce… având libertatea de a face ce iți place, când…




22:57, 14.08.2018

Şniţel în crustă de porumb

Ingrediente Snitel in crusta de porumb piept de pui dezosat, 3 oua, fulgi de porumb, sare, piper, ulei pentru prajit.Mod de preparare Snitel in crusta de porumb Pieptul de pui se bate usor si se condimenteaza;…




10:39, 23.12.2017

Medalion de SOMON pe pat de năut

INGREDIENTE MEDALION DE SOMON PE PAT DE NAUT 2 buc medalion de somonsare,piperulei de masline1/2 lamaie 1 conserva naut2 catei usturoi1 ceapaputin ardei iute2-3 linguri masline fara samburi1 rosie proaspatasareulei…




15:16, 18.09.2017

Rețeta lui Anjani Kumar – Costite de Porc marinate la cuptor cu sos barbeque

Ingrediente: – 2 bucati costite (1.5-2kg) – 2 linguri de mustar Dijon – 2 linguri ulei de masline – 4-5 catei usturoi pisat – 1 buc de ghimbir pisat -Sos barbeque (eu am folosit de…




23:25, 19.08.2017

Reteta lui Anni (Anjani Kumar): Piept de pui în stil chinezesc

Ingrediente Piept de pui – 500 grame taiate cubulețe Ou -1 buc Faina- 50 grame usturoi pisat – 1 lingura ghimbir pisat- 1 lingura Boia iute/dulce – 1 lingurita Suc de lamaie -1 lingura Sos de Soia –…




04:25, 06.06.2017

Reţeta unei mâncări de mărar gustoasă şi sănătoasă. Se poate pregăti în mai puţin de 60 de minute

”Este vorba despre o reţetă de la bunica, o mâncare pe care ne-o făcea de obicei primăvara, cu mărar proaspăt din grădina ei personală, din Mărăcineni, la care adăuga castraveciori acri, tăiaţi cubuleţe”, spune…




18:54, 03.04.2017

VIDEO / Cafeaua preferată îți trădează caracterul! Cum ești dacă bei espresso sau cappuccino

Degeaba vrei să faci pe misteriosul, e de ajuns o cafea ca să-ți arăți adevărata față! Nu e o glumă, cafeaua preferată îți trădează caracterul! Cafeaua, bucuria din fiecare dimineață – sau necesitatea, pentru cei…




14:42, 03.07.2016

Niște cântăreți de operă de la Cluj fac cel mai bun gulaș din România!

Peste 20 de echipe de români de etnie maghiară din Sibiu, dar şi din alte judeţe ale țării au participat în acest sfârșit de săptămână, la Zilele Hungarikum, un eveniment care pune în prim plan tradiţiile şi cultura…




02:24, 16.02.2016

De ce nu trebuie să prăjim de mai multe ori mâncarea în acelaşi ulei şi care este uleiul care rezistă cel mai bine la temperaturi înalte

Majoritatea dintre noi folosim la prăjit ulei de floarea soarelui. Puţini ştim însă că acesta nu rezistă la temperaturi foarte mari. Dacă prăjim de mai multe ori în acelaşi ulei, atunci alimentele devin nocive.…




17:34, 27.12.2015

ÎNTREBAREA ZILEI - DUMINICĂ: Care este cea mai frecventă greşeală pe care o facem atunci când prăjim un ou?

Majoritate oamenilor aleg să mânânce la micul dejun ouă prăjite. Acestea se prepară destul de uşor şi se pot combina foarte uşor şi cu alte alimente precum sandwish-uri, pizza, sau spanac. Cu toate…




13:57, 07.12.2015

Secretul celor mai fragede bucăţi de carne de porc păstrate în untură: cum se prepară legendara carne la garniţă

Carnea la garniţă, o metodă tradiţională ingenioasă de păstrare a cărnii de porc, este, scrie cevabun.ro, echivalentul ouălor de ciocolată cu surprize: nu ştii niciodată ce bucurie o să descoperi dincolo de stratul…




12:40, 12.06.2015

ATENȚIONARE DE CANICULĂ! În weekend și luni, ne prăjim, la propriu! Stați la umbră!

Vom avea și 37 de grade în Lunca Dunării 37 de grade vor fi în Lunca Dunării, anunță Administraţia Naţională de Meteorologie, care a emis o informare de caniculă şi disconfort termic, valabilă începând de sâmbătă…




00:00, 02.03.2015

Reţete delicioase pentru pofticioşi Cartofi cu migdale

http://www.crestinortodox.ro Ingrediente: 10 cartofi potriviți 100 g migdale70 g margarină de post1 lămâiesare   Mod de preparare: Curățăm cartofii și îi punem la fiert tăiați în cuburi, în apă cu sare.…




12:55, 11.12.2014

Reteta zilei: Se apropie sarbatorile si va oferim o friptura delicioasa: Cotlet de porc in sos de vin rosu

Odata cu venirea sarbatorilor, in multe dintre casele romanilor, carnea de porc isi face din ce in ce mai mult simtita prezenta in meniurile mai mult sau mai putin festive. Si chiar daca in restul anului este bine…




10:27, 06.03.2014

REŢETA ZILEI: Crostini cu avocado şi somon

Ingrediente: 1 avocado copt2 catei usturoi 1  lingura uleisare si piper dupa gust1 rosie 50 gr somon file - afumat1/2 paine (bagheta)patrunjel verdeMod de preparare:    Avocado se  taie pe jumatate, scoatem samburele…




17:22, 27.04.2013

Pregătiri de Florii: Gospodinele au gătit bucate şi au semănat flori, iar copiii au adunat crengi de salcie

Gospodinele din satul Moara de Piatră au început pregătirile pentru sărbătoarea Floriilor încă de dimineaţă. Ele au copt plăcinte şi au pregătit bucate din peşte. Unele au petrecut ziua în grădină, şi, aşa cum…