11:48, 26.04.2018

Paste la cuptor cu 3 tipuri de brânză

Paste la cuptor cu 3 tipuri de brânză

De ce ai nevoie ca să faci paste la cuptor cu 3 tipuri de brânză: 450 g paste mici (de tipul penne) 2 căni (480 ml) lapte 220 brânză moale de vaci 3 linguri unt piper măcinat sare 330 g brânză de burduf fărâmițată…




22:22, 25.04.2018

Sfaturi de neratat: Alimente pe care să NU le încălzeşti NICIODATĂ în cuptorul cu microunde

Sfaturi de neratat: Alimente pe care să NU le încălzeşti NICIODATĂ în cuptorul cu microunde

Sfaturi extrem de importante ale specialiştilor. In urma multor studii facute in domeniu, oamenii de stiinta au ajuns la concluzia ca folosirea cuptorului cu microunde nu reprezinta un pericol pentru sanatate.…




23:56, 23.04.2018

Reţeta zilei: Estonian Kringel

Reţeta zilei: Estonian Kringel

Mod de preparare Estonian KringelPregatesti intai maiaua din drojdie, zahar, 50ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la cald. Intre timp topesti untul pe care il vei adauga peste maiaua…




11:53, 17.04.2018

Macrou en papillote

Macrou en papillote

Bucatile de macrou se curata bine in interior, se elimina capul si aripioarele fiecarui peste, apoi se spala foarte bine.Fiecare bucata de peste se unge cu putin ulei de masline, se freaca cu oregano si cimbru,apoi…




11:43, 17.04.2018

Tocinei la cuptor aromati cu rozmarin

Tocinei la cuptor aromati cu rozmarin

1. Cartofii curatati, spalati si zvantati, se dau prin razatoarea cu ochiuri mici apoi se storc un pic de suc. Intr-un castronel amestecam cartofii razuiti cu o lingura de pesmet, cu branza sau cascavalul date…




18:38, 15.04.2018

Paştele Blajinilor. Rromii au întins masa mare în cimitir: rațe umplute, miel și pește la cuptor (VIDEO)

Paştele Blajinilor. Rromii au întins masa mare în cimitir: rațe umplute, miel și pește la cuptor (VIDEO)

Cimitirile din ţară s-au transformat astăzi în furnicare. Mii de oameni și-au umplut gențile cu bucate și au mers la mormintele celor dragi, unde i-au pomenit, s-au rugat şi au aprins lumânări.




15:13, 13.04.2018

Casa cu suflet a familiei Pleș din Maramureș. Are 400 de ani și toate obiectele din ea sunt funcționale

Casa cu suflet a familiei Pleș din Maramureș. Are 400 de ani și toate obiectele din ea sunt funcționale

Spiritul civilizației maramureșene pare să trăiască în continuare, cu ajutorul unei case care de patru secole se încăpățănează să rămână în picioare. Parcă pentru a le arăta celor care-i trec pragul traiul pe care…




14:33, 13.04.2018

Degetele de pui la cuptor

Ingrediente: 1 piept de pui dezosat 1 ou 1 lingura lapte sare putin ulei Crusta 25 gr faina de migdale (sau migdale macinate fin in masina de cafea) 25 gr seminte decorticate de canepa 1/2 lingurita boia dulce…




00:15, 13.04.2018

Ce ne pregătește Guvernul. Iulie va fi luna lui Cuptor pentru pensii

Ce ne pregătește Guvernul. Iulie va fi luna lui Cuptor pentru pensii

Punând cap la cap declarațiile din ultimele zile ale premierului și celor doi miniștri ai Muncii și ai Finanțelor, cu mare probabilitate, din iulie se vor modifica foarte multe lucruri la pensii: crește punctul…




23:32, 12.04.2018

Reţetă de pâine integrală de casă

Reţetă de pâine integrală de casă

Mod de preparare Paine integrala de casa Intr-un bol turnati 1 pahar din apa pregatita, cubul de drojdie si 2-3 linguri de faina alba.Amestecati bine cu telul si lasati 10-15 minute. Apoi turnati restul de apa…




21:25, 07.04.2018

REŢETE PAŞTE 2018: Cum să pregăteşti cea mai fragedă friptură de miel la cuptor

REŢETE PAŞTE 2018: Cum să pregăteşti cea mai fragedă friptură de miel la cuptor

REŢETE PAŞTE 2018. Carnea de miel este unul dintre alimentele preferate ale românilor în perioada Paştelui. FRIPTURA DE MIEL, ingrediente: 1 pulpă de miel (de preferat pulpa din spate) 2 kg cartofi noi 6-7 caţei…




08:14, 07.04.2018

Drob de miel, după reţeta lui Radu Anton Roman. Ingredientul care îl face delicios

Drob de miel, după reţeta lui Radu Anton Roman. Ingredientul care îl face delicios

Fiind un preparat destul de simplu de pregătit, chiar și gospodinele mai puțin neexperimentate îl pot încerca, scrie huff.ro. Radu Anton Roman a lăsat o rețetă extrem de apreciată de drob, pe care o poți încerca…




21:07, 06.04.2018

Video/Diana Dumitrescu a făcut o singură dată cozonaci, dar s-a lecuit! ”Au ieșit două pietre”

Video/Diana Dumitrescu a făcut o singură dată cozonaci, dar s-a lecuit! ”Au ieșit două pietre”

Actrița va găti de sărbători cam de toate, mai puțin cozonaci. Diana Dumitrescu a făcut o singură dată, dar încercarea sa a fost un eșec total. Chiar dacă este o actriță talentată și des solicitată în diverse producții,…




16:36, 06.04.2018

Pulpă de miel la cuptor. Ingredientele care fac să fie un deliciu

Pulpă de miel la cuptor. Ingredientele care fac să fie un deliciu

Doar o singură zi ne mai desparte de Sărbătorile Pascale, moment în care familia şi prietenii se adună în faţa mesei îmbelşugate. Vedeta mesei este, fără îndoială, friptura de miel.




23:23, 05.04.2018

Reţete de Paşti: Cheesecake cu căpşune

Reţete de Paşti: Cheesecake cu căpşune

Sfarami biscuitii si ii amesteci cu untul moale. Intr-o tava cu peretii detasabili asezi hartie de copt, apoi asezi buscuitii amestecati cu untul si ii presezi bine. Amesteci toate ingredientele pentru cheesecake…




23:23, 05.04.2018

Reţete de Paşti: Pulpă de miel la cuptor

Reţete de Paşti: Pulpă de miel la cuptor

Pulpa de miel a stat la baitz-ul din vin si condimente 2 zile la frigider pentru a fi carnea cat mai frageda. Apoi am mai condimentat putin pulpa, am pus-o in tava impreuna cu baitz-ul si usturoiul si am lasat-o…




13:23, 05.04.2018

Reţete savuroase pentru masa de Paşte: stufat de miel şi friptura de miel la cuptor

Reţete savuroase pentru masa de Paşte: stufat de miel şi friptura de miel la cuptor

Pentru cei pasionati de gatit care vor sa isi pregateasca singuri preparate Chef Maria Burlacu de la mancareadeacasa.ro ne-a dezvaluie reteta pentru traditionalul Stufat de miel si cea pentru o friptura de miel…




13:56, 03.04.2018

Reţeta de cozonac a lui Chef Adrian Hădean. A fost transmisă în familia lui de cinci generatii

"Stiu reteta de la mama, care o stie de la mama ei, care o stia de la bunica ei. Asadar, ea circula in familia noastra de cel putin cinci generatii si a suferit putine modificari in ultima suta de ani. Daca pana…




13:27, 03.04.2018

FRIPTURA DE IED LA CUPTOR

FRIPTURA DE IED LA CUPTOR

Friptura de ied pregatita simplu dar cu un rezultat extraordinar de gustos. Orice incepator in ale bucataritului o va pregati si va avea succes garantat. INGREDIENTE: pulpele iedului coaste 2 cepe rosii 6-8 catei…




11:32, 03.04.2018

(P) Totul despre aerul conditionat

Aerul conditionat, asa cum il stim in zilele noastre, este o tehnologie relativ noua, bazele fiind puse in Egiptul Antic, unde au fost construite diferite forme de racire a aerului si dezumdiificare. Dupa mai multe…




14:05, 31.03.2018

Preparate din peste pentru Florii 2018. Cele mai delicioase 30 retete pentru dezlegare la peste

Preparate din peste pentru Florii 2018. Cele mai delicioase 30 retete pentru dezlegare la peste

Preparate din peste pentru Florii 2018. Pentru a face postul mai usor, Biserica a lasat "portite" pofticiosilor si le permite acestora sa manance peste in zilele de dezlegare la peste. Preparate din peste pentru…




14:47, 30.03.2018

De Florii se mănâncă peşte. Iată cum prepari cel mai delicios peşte la cuptor. Reţetă

De Florii se mănâncă peşte. Iată cum prepari cel mai delicios peşte la cuptor. Reţetă

De Florii creștinii ortodocși sărbătoresc intrarea lui Iisus în Ierusalim, unde a fost întâmpinat cu frunze de palmier. Tot de Florii este și sărbătoarea celor care poartă nume de flori.




12:34, 29.03.2018

Cum pregătești cei mai buni cartofi la cuptor! Ingredientul secret pe care e musai să-l adaugi pentru a-i face crocanți la exterior

Cine nu iubește cartofii la cutor? Crocanți la exterior și pufoși la interior, aceștia sunt ușor de gătit, mai ales dacă ții cont de un secret dezvăluit de curând experții de la Good Housekeeping. 




16:47, 28.03.2018

Și-a băgat cățelul la cuptor fără să-i pese de consecințe. Motivul e de-a dreptul șocant

Și-a băgat cățelul la cuptor fără să-i pese de consecințe. Motivul e de-a dreptul șocant

O femeie din Oregon, care credea că fostul ei iubit se afla în interiorul cătețului său, a pus patrupedul în cuptor și i-a dat drumul. Sărmanul câine era un Chihuahua de șapte ani.  Polițiștii au fost chemați…




14:05, 28.03.2018

Chec cu iaurt şi scorţişoară

Chec cu iaurt şi scorţişoară

De ce ai nevoie pentru chec 360 g făină albă180 g zahăr1 lingură praf de copt3 ouă120 ml ulei300 g iaurt2 lingurițe esență de vanilie60 g unt1 linguriță scorțișoară150 g zahăr brun Cum se prepară checul cu iaurt…




23:44, 26.03.2018

Reţetă de post: Legume asortate la cuptor

Reţetă de post: Legume asortate la cuptor

Ingrediente Legume asortate la cuptor 1kg cartofi, 1/2 kg ciuperci, 1 buc dovlecel taiat felii, 2 morcovi taiati rondele, 1 rosie taiata felii, sare dupa gust, apa, ulei Mod de preparare Legume asortate la cuptor…




20:36, 25.03.2018

Cum să pregăteşti cel mai bun peşte la cuptor. Iată reţeta

Cum să pregăteşti cel mai bun peşte la cuptor. Iată reţeta

Se apropie Sărbătorile Pascale iar de pe masa tuturor nu va lipsi tradiţionalul peşte. Iată o reţetă excelentă de peşte la cuptor, care te va face să îl prepari doar aşa de acum înainte. 




11:13, 23.03.2018

DEZLEGARE LA PEŞTE de Buna Vestire. Cum recunoşti peştele proaspăt. Reţete cu peşte

DEZLEGARE LA PEŞTE de Buna Vestire. Cum recunoşti peştele proaspăt. Reţete cu peşte

Cum verifici cât de proaspăt este un peşte - Ca sa verifici dacă peştele pe care urmează să-l cumperi este prins de curand, vezi cat de rigid este. Cu cat e mai proaspat, cu atat este mai ferm - Atunci când cumpăraţi…




09:27, 22.03.2018

Nu ratați leurda în plin sezon și introduceți-o în cât mai multe preparate, cum este și acest macrou la cuptor în sos de roșii cu leurdă!

Leurda este alimentul-minune pe care trebuie să-l consumi în fiecare zi primăvară ca să ai o sănătate de fier. Iar macroul este unul dintre cele mai căutate sortimente de pește, foarte sănătos, cu un conținut bogat…




14:32, 21.03.2018

Drob de miel tradițional românesc, o rețetă minunată pe care fiecare român trebuie să o aibă pe masa de Paște! Gina Bradea ne dezvăluie rețeta pas cu pas, simplu și delicios:

Drob de miel tradițional românesc, o rețetă minunată pe care fiecare român trebuie să o aibă pe masa de Paște! Gina Bradea ne dezvăluie rețeta pas cu…

Drob de miel: un drob cremos, aromat, nu este inecacios, ci suculent si aromat, are o dulceata aparte. Am cateva trucuri pe care vi le spun cu mare drag. Orice roman care se respecta are pe masa de Craciun sau…





Informatii Utile

Vremea

Prognoza meteo pentru azi 26 aprilie 2018
Bucuresti14°C | 29°CDescărcări electrice
Iasi0°C | 5°CZăpadă
Cluj-Napoca1°C | 7°CZăpadă
Timisoara1°C | 5°CPloaie
Constanta13°C | 22°CCer senin
Craiova11°C | 27°CCer parţial noros
Brasov8°C | 17°Cposibil ploaie
Baia Mare0°C | 0°C
alte orase..

Loto 6/49

Detalii castiguri la 6/49 din 22.04.2018

CAT. Numar castiguri Valoare castig Report
I (6/6) REPORT 402.028,84 872.728,02
II (5/6) 7 19.144,23 -
III (4/6) 369 363,16 -
IV (3/6) 7.225 30,00 -
Fond total de castiguri: 1.357.497,24

Curs Valutar

Cursul valutar din 26 aprilie 2018
USD 3.816
EUR 4.649
CHF 3.8808
GBP 5.3189
CAD 2.9725
XAU 162.401
JPY 3.4922
CNY 0.6034
AED 1.0389
AUD 2.8896
MDL 0.2305
BGN 2.377